AfhaalBieb in Vianen en Leerdam openen 5 januari weer
Foto: Godfried Carbo

AfhaalBieb in Vianen en Leerdam openen 5 januari weer

  •   keer gelezen

LEERDAM/VIANEN • Vanaf dinsdag 5 januari is de AfhaalBieb in de Bibliotheek Vianen en Leerdam weer open. Het bestellen van boeken kan vanaf zaterdag 2 januari 13:00 uur. Boeken die thuis liggen, kunnen vanaf maandag 4 januari weer ingeleverd worden in de inleverbussen.


Voor ouderen, kinderen en mensen die digitaal minder vaardig zijn, gaat in alle grote vestigingen van de Bibliotheek Lek & IJssel de AfhaalBieb weer open. Leden kunnen op de website vijf boeken bestellen. Het bestelformulier is vanaf zaterdag 2 januari om 13:00 uur beschikbaar. Afhalen is mogelijk vanaf dinsdag 5 januari tussen 10:00 en 14:00 uur in Vianen, Leerdam, IJsselstein en Houten. Alle overige Bibliotheekpunten blijven tot 20 januari gesloten.

Openingstijden AfhaalBieb
Maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur. In Leerdam sluit de AfhaalBieb op zaterdag om 13:00 uur. Dit gaat in vanaf dinsdag 5 januari.

Inleverbussen open – bibliotheek weer telefonisch bereikbaar
Vanaf maandag 4 januari is het ook weer mogelijk om boeken terug te brengen. De inleverbussen van de verschillende vestigingen gaan weer open. Vragen kunnen ook weer telefonisch gesteld worden op het vaste telefoonnummer 085 - 483 54 32.

Veiligheidsmaatregelen
Uiteraard worden alle veiligheids- en hygiënevoorschriften van de overheid en het RIVM in acht genomen. Zo wordt de gezondheid van zowel bezoekers als van medewerkers en vrijwilligers gewaarborgd. Kijk voor de actuele richtlijnen op de website: www.bibliotheeklekijssel.nl.

Meer informatie over de Afhaalbieb? Kijk op de website: www.bibliotheeklekijssel.nl/afhaalbieb.

Marijke Verhoef
Bladmanager/redacteur special products
Volg @Marijke_Verhoef op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier