Voorlopig geen activiteiten in Stadspodium GO Leerdam
Foto: nl.123rf.com

Voorlopig geen activiteiten in Stadspodium GO Leerdam

  •   keer gelezen

LEERDAM • Voorlopig zullen er geen activiteiten meer plaatsvinden in het Leerdamse Stadspodium GO, zo laat het bestuur dinsdag weten.


“Met pijn in ons hart hebben wij per direct moeten besluiten om de deuren van ons stadspodium toch volledig te sluiten in verband met alle maatregelen rondom het Covid-19 virus. Ondanks alle moeite en inspanningen worden we helaas iedere keer genoodzaakt om onze programmering aan te passen of zelfs helemaal af te gelasten. Gezien de huidige situatie rondom het Coronavirus is dit begrijpelijk, maar is het voor ons en alle vrijwilligers niet langer een werkbare situatie.” 

Het volledige theaterprogramma 2020/ 2021 wordt tot nader order afgelast. Met bezoekers die al een of meerdere tickets online hebben aangekocht, wordt zo snel mogelijk contact opgenomen met betrekking tot een terugbetalingsregeling. Huurders kunnen gewoon gebruik blijven maken van de faciliteiten zoals ze dat gewend zijn. 

“Onze excuses voor het ongemak. Blijf gezond, dat blijft het belangrijkste!, en we hopen ergens in 2021 weer aan de slag te kunnen in ons prachtige theater!”

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier