DOS Vianen neemt afscheid van voorzitter

DOS Vianen neemt afscheid van voorzitter

  •   keer gelezen

VIANEN • Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering heeft Gymnastiekvereniging DOS Vianen donderdag 19 november afscheid genomen van voorzitter Jeff van Snippenberg. Dit gebeurde via een online meeting in verband met corona.


Jeff van Snippenberg is bij veel activiteiten in Vianen betrokken. Als voorzitter van DOS Vianen had hij nauw contact met ondernemers, gemeente- en sportraden.

Van Snippenberg heeft zich acht jaar lang als voorzitter met vol enthousiasme en gedrevenheid ingezet. In deze periode is er veel tot stand gekomen. Het ledenaantal van DOS Vianen is gegroeid naar 250, de uitbreiding van de zaal is gerealiseerd, het NK dames turnen is in het 100-jarig jubileumjaar (2019) in Sportcentrum Helsdingen gehouden en de vereniging is financieel gezond. Met behulp van het bestuur en vele vrijwilligers is dit allemaal volbracht, maar Van Snippenberg nam zeker de verantwoording voor deze projecten. 

Hij is een vrijwilliger in hart en nieren en gaat geen uitdaging uit de weg.

Nieuwe voorzitter
Ondanks dat het afscheid online was, lieten bestuur en leden het vertrek van de voorzitter niet ongemerkt voorbijgaan. Met een toespraak, applaus en cadeaus werden de verdiensten van de voorzitter belicht.

Van Snippenberg laat een goed draaiende vereniging achter, maar heeft helaas de voorzittershamer niet kunnen overdragen. DOS Vianen heeft op dit moment nog geen opvolger en is naarstig op zoek naar een nieuwe voorzitter.

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier