Foto: nl.123rf

CreaBeez helpt bij het maken van surprises

  •   keer gelezen

VIANEN • Sinterklaas is weer in het land en heeft het ontzettend druk om alle cadeautjes in te pakken met zijn pieten. Nu heeft Sinterklaas aan CreaBeez gevraagd of zij soms kan helpen om de cadeautjes creatief in te pakken, surprises maken dus.


Dat wordt dit jaar niet in de bibliotheek gedaan, maar bij CreaBeez in haar eigen atelier. Momenteel kan dat maar met twee personen tegelijk, omdat bij het maken van surprise veel ruimte nodig is. Maar dan zijn er ook wel meer momenten dat er bij CreaBeez surprises gemaakt kunnen worden. 

Wie hulp nodig heeft, kan sowieso op dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag meteen vanuit school terecht, maar ook op zaterdag wordt er aan surprises gewerkt. Dus: moeite met het maken of bedenken van een surprise? Of ontbreekt het aan de juiste materialen? Kom naar CreaBeez! Vergeet niet het cadeautje mee te nemen, dan kan het meteen verwerkt worden in de surprise. 

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen bij CreaBeez terecht, deelname kost 5 euro, afhankelijk van de hoeveelheid materiaal dat gebruikt wordt. Kijk voor de agenda op: info@creabeez.nl.

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier