zakelijk

‘Ons team heeft echt verstand van zaken’

  •   keer gelezen

VIANEN • Bij Merkx Brillen worden hoge eisen gesteld aan de kwaliteit, service en deskundigheid.


“Iedereen kan brillen verkopen, maar ik durf te stellen dat wij met ons goed opgeleid team van deskundigen echt verstand van zaken hebben”, zegt eigenaar Laurens-Jan Merkx.

Brillen zijn volgens Merkx zeer persoonlijke items voor dagelijks gebruik die perfect afgestemd moeten zijn op de klant en zijn levensstijl. 

“Een geautomatiseerde oogmeting kan iedereen in principe uitvoeren. Maar het gaat juist om de subjectieve meting en het goede advies dat wij daarbij geven. Daarin onderscheiden wij ons.”

Merkx Brillen heeft een uitgebreid assortiment brillen: van voordelig tot absolute topklasse. Merken van wereldfaam, maar ook unieke en wat onbekendere monturen. 

Het deskundige advies beperkt zich niet alleen tot de keuze voor een nieuwe, modieuze bril. “Er zijn binnen ons team ook gediplomeerde contactlensspecialisten en optometristen.” 

Voor het vak van optometristen is veel medische kennis nodig. De optometrist is een wettelijk erkende zorgverlener in de oogzorg en onderzoekt de gezondheid van de ogen om eventuele oogafwijkingen en oogziektes op te sporen. 

Laurens-Jan: “We nemen veel zorg uit handen van de oogarts, die er is voor een medische behandeling. Wij zijn meer de poortwachter.” 

Merkx Brillen is gevestigd in Vianen en Culemborg, met een compleet team van negen personen. Laurens-Jan: “Wij nodigen iedereen van harte uit om onze deskundigheid te komen ervaren.”

Merkx Brillen
Voorstraat 98, Vianen
T: 0347-373500
E: vianen@merkxbrillen.nl

Varkensmarkt 15,Culemborg
T: 0345-520000
E: culemborg@merkxbrillen.nl
I: www.merkxbrillen.nl

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier