zakelijk

‘Maatwerk is bij ons de norm’

  •   keer gelezen

BEESD • Als speciaalzaak heeft Wakkermans Beeld  & Geluid een solide reputatie en een meer dan betrouwbare naam opgebouwd. Vakmanschap, een eerlijk advies en een goed serviceteam zijn de grondslagen van een succesvol ondernemerschap.


Eigenaar Erik Sterk kijkt uit naar het najaar. Het buitenseizoen zit er dan op, en de mensen verplaatsen hun activiteiten naar de huiskamer. Wat het  televisieaanbod betreft is het een gouden tijd voor sportfanaten, terwijl ook de belangstelling voor het kijken naar films via onder andere Netflix en Videoland in die periode toeneemt.

“De klant wil televisie kijken met bioscoopbelevenis. Dat gevoel krijg je het beste met een tv met een groot beeldscherm dat wordt ondersteund door een perfect geluid. Televisies nemen nog steeds toe in kwaliteit, met name wat betreft de scherpte alsmede de intensiteit en contrastverhoudingen van de kleuren. Mensen wennen aan de apparatuur die ze hebben. Ze hebben het idee dat een tv van tien jaar oud nog best goed is, en doorgaans zijn ze stomverbaasd als ze het enorme verschil in beeldkwaliteit zien.”

Die kwaliteit is niet alleen van toepassing op het beeld, maar ook op de geluidsweergave. Wakkermans werkt veel met Sonos, voor het streamen van favoriete muziek van onder andere Spotify en radiozenders. Met een box in elke kamer is Sonos door het gehele huis te gebruiken. Er zijn echter ook portables met ingebouwde accu, voor in en om het huis. Doordat Bluetooth is ingebouwd is zo’n box ook heel geschikt om mee op vakantie te nemen. “Het mooie van Sonos is dat het systeem super eenvoudig te bedienen is.”

Wakkermans Beeld & Geluid werkt het meeste met topmerken als Samsung, Philips, Sony, LG, Panasonic en Loewe. Dat laatste merk biedt televisie met zowel prima beeld- als geluidkwaliteit, en is een prima  alternatief voor klanten die geen prijs stellen op de combinatie met soundbar en/of boxen. “De klant wordt uitstekend begeleid bij de aankoop van een televisie,” merkt Erik Sterk op. 

“Dat begint met een eerlijk advies, leveren, afstellen en montage van het scherm met duidelijke tekst en uitleg. Eventuele storingen en defecten worden binnen  24 uur behandeld. Het komt erop neer dat we maatwerk leveren.”

Wakkerman Beeld & Geluid
Voorstraat 57, Beesd
T: 0345-683979
I: info@wakkermans.nl
E: www.wakkermans.nl

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier