Juiste zakelijke toestel? Bekijk de iPhone 12 specs [ingezonden mededeling]
Foto: Stockfoto123RF
ingezonden mededeling

Juiste zakelijke toestel? Bekijk de iPhone 12 specs

  •   keer gelezen

Wanneer je op zoek bent naar een zakelijk toestel, kan de nieuwe iPhone 12 het overwegen waard zijn. Het is een geduchte concurrente voor de Galaxy S20 van Samsung, welke begin dit jaar geïntroduceerd werd.


Wat maakt de iPhone 12 zo uniek? Is de iPhone 12 een slimmere keuze dan de iPhone 11 uit 2019? In dit artikel zetten we de belangrijkste specs van deze nieuwe smartphone voor je op een rijtje.  

Grote iPhone 12 Pro Max of compact iPhone 12 Mini
Als ondernemer ben je wellicht op zoek naar een compact model telefoon, die je eenvoudig mee kunt nemen in je binnenzak. In dat geval is de iPhone 12 Mini een interessante optie.

Het toestel heeft een scherm van slechts 5.4 inch. Perfect voor zakenlieden die hun telefoon gebruiken om te bellen of af en toe een mailtje te versturen. Wil je documenten kunnen lezen of zelfs bewerken op je smartphone? Kijk in dat geval naar de iPhone 12 Pro Max. 

Het is de grootste smartphone die Apple sinds de iPhone 3G geïntroduceerd heeft. De iPhone 12 Pro Max heeft een scherm van liefst 6.7 inch.  

De iPhone 12 heeft een meer zakelijke uitstraling dan zijn voorganger, doordat Apple gekozen heeft voor een platte zijkant. Bij modellen uit de laatste jaren werd gekozen voor een bolle zijkant. 

Snellere processor in de iPhone 12 toestellen
Naast het gewijzigde formaat heeft de iPhone 12 een verbeterde chipset aan boord: de A14 Bionic chip. Deze chipset is sneller en krachtiger dan zijn voorganger uit de iPhone 11. Dit komt van pas wanneer je snel wilt kunnen schakelen tussen verschillende apps, of wanneer je bijvoorbeeld meerdere foto’s snel na elkaar wilt kunnen maken.

Heb je een onderneming waarbinnen AR-toepassingen steeds vaker gebruikt worden? Ook in dat geval heb je baat bij deze snellere chipset. De AR-toepassingen zie je onder meer in apps, waarmee je kunt visualiseren hoe een bepaald meubelstuk staat in een ruimte. Ideaal voor een architect of stylist.  

Verbeterde camera voor makelaars en verkopers
Voor makelaars en bijvoorbeeld verkopers is de verbeterde camera in de iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max interessant. De camera’s zijn uitgevoerd met een extra dieptesensor. Deze LiDAR-sensor geeft meer diepte aan foto’s en video’s, wat de kwaliteit hiervan ten goede komt.

 Tip: pre-order de iPhone 12 zakelijk, wanneer je deze straks als een van de eerste Nederlanders in huis wilt hebben. Het plaatsen van een pre-order kan sinds half oktober.

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier