<p>&bull; Het hart bij het Gedenkhuis op de Algemene Begraafplaats aan de Sparrendreef.&nbsp;</p>

• Het hart bij het Gedenkhuis op de Algemene Begraafplaats aan de Sparrendreef. 

(Foto: Aangeleverd)

Lichtjes in de Duisternis dit jaar op Facebook en YouTube

  •   keer gelezen

VIANEN • Op zaterdag 7 november wordt in Vianen voor de achtste maal het herdenkingsmoment Lichtjes in de Duisternis georganiseerd. Het is dit jaar echter niet mogelijk om fysiek samen te komen op de Algemene Begraafplaats in Vianen.


Dit keer zullen de namen van dierbare overledenen vanaf 20.00 uur voorgedragen worden via Facebook-live en de PKN-Vianen YouTube. Vanaf dat moment zal de klok van de Grote Kerk worden geluid door het Klokkenluidersgilde Vianen. Het is mogelijk om thuis een kaarsje aan te steken voor geliefden en hen op deze manier te gedenken. 

Op de Algemene Begraafplaats aan de Sparrendreef staat voor het gedenkhuisje een groot hart. Hieraan kunnen houten hartjes worden gehangen waarop de naam van een overleden dierbare(n) kan worden geschreven. De hartjes liggen op tafel in het gedenkhuisje. De hartjes blijven tot en met 6 januari aan het grote hart hangen. Wanneer deze niet voor deze datum zijn opgehaald, blijven ze tot eind januari in de gedenkruimte liggen. 

“Het bestuur van Lichtjes in de Duisternis wenst iedereen sterkte in deze bizarre tijd. Wij denken ook aan hen die hun baan hebben verloren of een ander verdriet hebben meegemaakt. Samen kijken we terug op een intense periode en blikken we hoopvol vooruit.”

Namen kunnen tot en met vrijdag 30 oktober worden doorgegeven via www.lichtjesindeduisternis.nl

Dick Aanen
Redacteur van Het Kontakt editie Leerdam en Het Kontakt editie Vianen.
Volg @DickAanen op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier