zakelijk

‘Wij helpen graag iedereen op weg’

  •   keer gelezen

BEESD • In de stad of op het platteland, overal kom je fietsers tegen. De ene op een snelle racefiets de andere op een E-Bike. Zeker het laatste jaar is, mede door de corona uitbraak waardoor mensen dichterbij huis blijven, het fietsen enorm in opmars gekomen. De vraag naar fietsen is zo groot geworden dat er soms maanden levertijd op een fiets zit.


Maar een fiets koop je niet zomaar. Je wilt bij het  kopen van een fiets goed geïnformeerd en geadviseerd worden. Want een goede fiets kopen is en blijft maatwerk. Mensen uit Beesd en de wijde regio komen dan al gauw bij Van Voorden Tweewielers in Beesd terecht. Deze fietsenzaak die te vinden is aan de Voorstraat 66 heeft een ruime keuze van fietsen voor jong en oud. 

In de ruim opgezette showroom staan tientallen fietsen van bekende merken waaronder Gazelle, RIH, Cortina, Alpina en Sparta. Ook zijn hier leuke en nuttige fiets accessoires te verkrijgen. Er is een ruim assortiment aan trendy tassen, manden en allerlei andere leuke spullen om je fiets leuker of veiliger te maken. 

Eigenaar Mari van Voorden vertelt het zeer belangrijk te vinden dat de klant met de juiste fiets de winkel uitgaat. 

Van Voorden: “Ieder mens is anders en ook stelt iedereen andere eisen aan een goede fiets. Daarom is het belangrijk om naar een erkende goede fietsenwinkel te gaan waar de tijd genomen wordt voor een goede voorlichting en advies. Dit heeft zeker invloed op het fietsplezier. Wij bieden eigenlijk wat internet niet doet, en dat is persoonlijke aandacht en de mogelijkheid om eerst een paar  dagen een fiets van keuze thuis uit te proberen voor dat je de fiets koopt.”

Verder vertelt Van Voorden dat het de laatste maanden enorm druk is in de zaak. Veel mensen kopen een fiets en dan voornamelijk E-Bikes. 

Van Voorden: “Elektrische fietsen zijn enorm in opmars. Het is merkbaar dat mensen jong en oud door corona meer zijn gaan fietsen en ook naar het werk of school vaker de fiets pakken. Dit betekent helaas wel dat mensen soms langer dan gebruikelijk op hun fiets moeten wachten.” 

Naast het gebruikelijke assortiment fietsen, verkoopt Van Voorden ook speciale fietsen van het merk Van Raam. Deze fietsen waaronder een duofiets of driewieler zijn bijzonder geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking en kunnen helemaal aan de gebruiker worden aangepast. Bij de duofiets kan zelfs een coronascherm geleverd worden. 

Van Voorden beschikt over een eigen professionele werkplaats. Goed opgeleid personeel herstellen hier alle soorten fietsen. Van stadsfiets tot racefiets en van elektrische fiets tot mountainbike maar ook kleine kinderdriewielers en rollator, alles wordt in zo kort mogelijke tijd gerepareerd. Tijdens de reparatieduur kunt u gratis gebruik maken van een leenfiets zodat u mobiel blijft. 

Naast verkoop kunt u ook bij Van Voorden terecht voor een huurfiets. Zeker in de tijd dat de Betuwe in bloei staat wordt hier druk gebruik van gemaakt. Ook levert Van Voorden huurfietsen aan hotels of B en B’s. Verder kunt u bij deze Tweewielerwinkel ook terecht voor het laten maken van allerlei soorten (huis)sleutels. 

Van Voorden: “Wij zijn een dorpswinkel en willen zover mogelijk klantgericht werken. Bij alles proberen wij de mensen te helpen. Van kinderfietsjes tot rollators, wij helpen graag iedereen op weg. Daarom hebben wij ook een haal- en breng service.” 

Van Voorden Tweewielers
Voorstraat 66, Beesd
T: 0345-680606
E: info@vanvoordentweewielers.nl
I: www.vanvoordentweewielers.nl

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier