Volwassenensportclub Blankensteijn Beweegt bestaat twee jaar

  •   keer gelezen

VIANEN • Twee jaar geleden, in de Nationale Sportweek van 2018, lanceerde Team Sportservice Vianen de volwassenensportclub Blankensteijn Beweegt.


Nu, ruim twee jaar later, komt er wekelijks een enthousiaste groep volwassenen sporten. 

De jongste deelnemer is 38 jaar oud en de oudste 83 jaar. Geeft dit problemen? Volgens buurtsportcoach Elzemieke niet. “De deelnemers uit de groepen zijn enorm positief ingesteld. We hebben verschillende doelgroepen in de lessen: gepensioneerden, mensen met een beperking, werkenden, enorm actieve mensen, enzovoorts. Iedereen is welkom en gaat mee in de positieve mentaliteit van de groep.”

Samen met de deelnemers wordt voor de invulling van de lessen gezorgd. Veel deelnemers willen graag hun kracht, lenigheid en conditie op peil houden, maar ze spelen ook graag af en toe een spelletje. 

De buurtsportcoach heeft de handen vol aan deze fanatiekelingen. Samen spelen en voor de winst gaan, dat maakt fanatisme los.

Deze sportclub is voor iedereen die graag in de buitenlucht, ‘s ochtends en in groepsverband sport. Elke maandag en woensdag van 09:00 tot 10:00 uur kunnen sporters terecht bij Sportpark Blankensteijn. Onder begeleiding van een buurtsportcoach wordt er gewerkt aan conditie, kracht, evenwicht en lenigheid.

Aanmelden of meer informatie? https://jouw.teamsportservice.nl/vianen/project/blankensteijn-beweegt/

Of zoek ‘Blankensteijn Beweegt Vianen’ in de zoekmachine.

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier