Foto: Stockfoto 123RF

Organisatie Sleepbootdagen wacht nog even af

  •   keer gelezen

VIANEN • Tussen de organisatie van de Sleepbootdagen en de Vrienden van de Sleepbootdagen is vrijdag overleg gevoerd. Gezien de huidige maatschappelijke ontwikkelingen was het noodzakelijk om de mogelijkheden en onmogelijkheden met elkaar te bespreken.


Voor de organisatie van de Nationale Sleepbootdagen Vianen heeft de werkgroep normaliter zeven maanden nodig. Uitnodigingen worden verstuurd, overleggen met de Vereniging de MotorSleepboot gestart, sponsoren aangeschreven, contractbesprekingen met de horecaondernemer en de kermis organisatie geagendeerd, er wordt gezocht naar bijzondere schepen om aan het publiek te presenteren en overleg met de veiligheidsregio neemt een aanvang. 

Als extra belasting neemt, voor de editie van 2021, ook de projectontwikkelaar van Sluiseiland een bijzondere positie in. Dit is nog maar een deel van alle contacten die gelegd moeten worden. 

Door de huidige ontwikkelingen aangaande corona heeft de organisatie van de Nationale Sleepbootdagen besloten om nog niet te starten met de voorbereidende werkzaamheden. De komende weken zullen maatschappelijke ontwikkelingen nauwgezet worden gevolgd en worden de veiligheidsrisico’s in kaart gebracht. 

Medio november zal de organisatie een definitieve beslissing over de Nationale Sleepbootdagen van 2021 nemen.

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5