• Spelers van FC Utrecht zijn te gast in Vianen.
• Spelers van FC Utrecht zijn te gast in Vianen.

Een balletje trappen met FC Utrecht in Vianen

  •   keer gelezen

VIANEN • In de zomervakantie zijn Team Sportservice Vianen en FC Utrecht in de wijk De Hagen een mooie activiteit begonnen.


Iedere woensdag zijn wijkbewoners welkom op het plein voor De Prenter. De kinderen kunnen voetballen in de voetbalkooi, maar ook hele leuke andere sport- en spelactiviteiten doen. Dit project is tot nu toe een groot succes en zal het gehele schooljaar worden voortgezet.

Om dit te vieren is er een speciale editie op woensdag 23 september. De aankomende tijd zijn de kinderen iedere woensdag van 15:00 tot 17:00 uur welkom op het plein voor De Prenter, Grote Geusplein 1 in Vianen.

FC Utrecht
Op woensdag 23 september, in de Nationale Sportweek, wordt de activiteit groots aangepakt. Op deze dag komen de wethouder Tirtsa Kamstra en diverse speciale gasten van FC Utrecht een kijkje nemen.

Iedereen is uitgenodigd om deze, en andere woensdagen, langs te komen op een tijdstip dat uitkomt. Trap een balletje mee of speel een ander leuk spel.

Tijdens de activiteit worden de corona-maatregelen van het RIVM uiteraard in acht genomen.

Voor meer informatie en vragen over deze activiteit kan contact worden opgenomen met Christian van der Lingen van Team Sportservice provincie Utrecht via cvanderlingen@teamsportservice.nl.

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier