Inschrijving voor de Zwem4Daagse in Vianen is geopend

  •   keer gelezen

VIANEN • Samen met Helsdingen Sport en Cultuur houdt Team Sportservice Vianen van 21 tot en met 25 september de 32e editie van de Zwem4Daagse.

In 2019 is dit evenement nieuw leven ingeblazen en dat was een groot succes. 

Deelnemers kunnen zich aanmelden voor de editie van 2020. Tijdens de Zwem4Daagse zwemmen de deelnemers vier dagen baantjes. Er zijn twee afstanden waaraan meegedaan kan worden: 250 meter (10 baantjes) of 500 meter (20 baantjes). Nadat vier maal de afstand is gezwommen, krijgen de deelnemers de officiële Zwem4Daagse-medaille uitgereikt.  

Dit jaar wordt er aandacht geschonken aan een bijzonder goed doel, namelijk de Maarten van der Weijden Foundation. Met zijn stichting hoopt Maarten het leven van voormalig, huidige en toekomstige kankerpatiënten te verbeteren. Elke gedoneerde euro gaat rechtstreeks naar kankeronderzoek. 

“Het doel van de Maarten van der Weijden Foundation is om mensen te herinneren aan hoe leuk zwemmen is”, aldus een medewerker van de Foundation. 

Via de basisscholen in Vianen wordt er een sponsoractie opgezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen. De tijden waarop gezwommen kan worden, zijn van 07:00-10:00 uur, 14:00-17:00 uur of 19:00-21:00 uur. 

In verband met COVID-19 en de doorstroom, wordt er bij inschrijving om een indicatie gevraagd. 

Deelnamekosten zijn 8,50 euro voor de leeftijdscategorie tot en met 15 jaar en 11,50 euro voor 16 jaar en ouder.  

Meedoen met de Zwem4Daagse? Inschrijven kan via www.teamsportservice.nl/vianen of www.helsdingen.nl.

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }