Jan Cor en Marjan poseren voor hun expositie
Jan Cor en Marjan poseren voor hun expositie (Foto: Jan Cor van Manen)

Viaanse fotografen weer aan de slag

  •   134 keer gelezen

WOERDEN • Na ruim een halfjaar gedwongen niets te hebben kunnen doen, mogen de Viaanse fotografen Jan Cor van Manen en Marjan Versluijs weer een foto-expositie inrichten. Ze kijken er al maanden reikhalzend naar uit. Het werk is op twee locaties te bewonderen.


Expositie
Ondanks de veiligheidsvoorschriften maken zij er op locatie een mooie expositie van. Het plannen van een bezoek maakt het veiliger en voorkomt wachten als het maximumaantal mensen binnen is.

Half maart zouden ze deelnemen aan een grote kunstbeurs, de Brabant Art Fair in de Grote Kerk van Breda. Deze is door het coronavirus uitgesteld. In dit geval komt van uitstel geen afstel. Op zaterdag 29 en zondag 30 augustus presenteren zij daar alsnog hun werk.

Het getoonde werk is een mix van landschap, natuur en architectuur, waarbij het experiment niet geschuwd wordt.

Woerden
Woerden is niet ver van Vianen en daarnaast een leuk stadje met een rijke historie. Als doel heel geschikt om eens wat kunst te bekijken, te wandelen, te fietsen of te winkelen in een andere omgeving. Een leuke combinatie kan natuurlijk ook.

Jan Cor en Marjan verwelkomen u graag in Woerden of Breda.

Van zaterdag 1 t/m woensdag 26 augustus is werk te zien in de expositieruimte van galerie van Slagmaat in Woerden. Vrijdag en zaterdag is de galerie open van 10:00 tot 17:00 uur, andere dagen op verzoek.

Voor meer informatie: https://www.galerievanslagmaat.nl/

Jan van der Horst
Freelance-redacteur Het Kontakt en Regio-Voetbal
Volg @janvanderh op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }