Foto: BOM Vianen

BOM organiseert ook dit jaar weer de vakantie-doe-dagen

  •   94 keer gelezen

VIANEN • Ondanks de beperkingen door de coronamaatregelen, organiseert de Bewonersorganisatie Monnikenhof ook dit jaar weer de vakantie-doe-dagen.

OP 27, 27 en 28 augustus a.s. kunnen er maximaal 150 kinderen weer aan de slag met hutten bouwen en andere leuke dingen op het terrein aan de Langeweg 6B in Vianen.

Gevarieerd programma
Net als voorgaande jaren is de hoofdactiviteit het bouwen van hutten. Ervaren huttenbouwers zien er op toe dat de bouwsels ook veilig zijn. Daarnaast worden er ook andere activiteiten georganiseerd.

Zo kunnen de kinderen vogelhuisjes timmeren, chillen in de voorleestent of een spelletje doen.

Er is een klimwand en als het echt warm is, dan is er ook verkoeling met water mogelijk (dus neem droge kleren en een handdoek mee).

De laatste dag, vrijdag, krijgt een feestelijk tintje met de prijsuitreiking voor de mooiste hutten, pizza’s bakken en het optreden van niemand minder dan Igor Krulsnor!

Aansluitend kunnen de kinderen met (groot)ouders deelnemen aan de BBQ en is er vanaf 19.30 uur een live optreden van duo De Kleer, een must voor iedereen die van swing houdt!

Aanmelden en bijdrage
Aanmelden was altijd al nodig, maar ook vanwege de geldende coronamaatregelen vereist. Deelname is mogelijk voor alle kinderen uit Vianen, dus ook uit andere wijken dan de Monnikenhof.

Zonder aanmelding vooraf is toegang helaas niet mogelijk.

Als je verkoudheidsklachten hebt, blijf je thuis!

Omdat wij alle kinderen een paar fijne dagen gunnen, ook als papa en mama krap bij kas zitten, vragen wij geen vast bedrag aan inschrijfgeld. Wel vragen we een vrijwillige bijdrage, welke bij binnenkomst in de daarvoor bestemde pot kan worden gedeponeerd.

Voor de bbq en het avondoptreden geldt hetzelfde.

Aanmelden kan via vrijwilligers.bomvianen@outlook.com

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }