Golfcursus in de zomervakantie volgen op De Kroonprins in Vianen
Foto: Huib Nederhof

Golfcursus in de zomervakantie volgen op De Kroonprins in Vianen

  •   keer gelezen

VIANEN • Wie een ‘staycation’ houdt maar toch graag actief en buiten wil zijn, kan zich aanmelden voor de Zomervakantie Golfcursus. In vijf lessen op Golfbaan De Kroonprins in Vianen is het al mogelijk een baanpermissie te halen.


Een unieke kans om tijdens de ‘Nederlandse zomer’ een start te maken met het beoefenen van de golfsport. Beginners die altijd al eens kennis wilden maken met golf maar ook golfers die al eens eerder een balletje sloegen, kunnen deelnemen. 

De twee uur durende lessen worden eind juli en begin augustus gegeven en leren de deelnemers in sneltreinvaart de grondbeginselen van de golfsport. Van full-swing en putten tot aan chippen, putten en de bunker. Ook baanlessen maken deel uit van de stoomcursus die onder leiding van golfprofessional Richard van Stralen wordt gegeven. 

In de laatste les wordt gekeken of de beginners voldoende hebben geleerd om hun baanpermissie te ontvangen. Met dit document op zak kunnen ze zich zelfstandig verder ontwikkelen in de golfsport. 

De laatste les wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch. Voor sets golfclubs wordt gezorgd. 

Deelnemers doen er goed aan makkelijk zittende kleding, zoals een bermuda en een poloshirt, en sportschoenen te dragen. De kosten voor de zomerse golfcursus bedragen 175 euro. Meer informatie en opgave: richard@vanstralen.nl of 06-50262374.

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier