Foto: Aangeleverd

SOEB ook verkrijgbaar bij Traiteurslagerij De Goeij

  •   308 keer gelezen

VIANEN • SOEB en Traiteurslagerij De Goeij, gevestigd in zowel Vianen als IJsselstein, hebben elkaar gevonden in een samenwerking.

Eigenaar Hans de Goeij zal de heerlijke ambachtelijke SOEB van Bob Hagg vanaf komend weekend opnemen in zijn assortiment. "Tevens zullen wij het meenemen in mogelijke catering partijen, en zal ik het op de kaart zetten van De Kloostertuin, ook gevestigd in Vianen."

SOEB breidt zich zodoende wederom uit. "Ja, het gaat op deze manier fantastisch. Ik knijp mezelf af en toe eerlijk gezegd, alsof ik leef op een wolk", aldus een zichtbaar gelukkige Bob Hagg. 

De initiatiefnemer van SOEB, die zich in de coronacrisis zo ontzettend heeft ingezet voor mensen die het zwaar hadden, heeft een duidelijke missie: "Heel Nederland aan de SOEB, haha! Ik heb op mijn bureau een landkaart liggen en elke gemeente mag één exclusief afzetpunt van SOEB hebben. Dankzij Hans de Goeij komen daar nu in één klap twee gemeenten bij: Vianen én IJsselstein."

"Wel ben ik extra blij met een samenwerkingspartner als Hans. SOEB is een ambachtelijk product, met liefde gemaakt. Een speciale slagerij zoals die van Hans en Esther de Goeij, waar tal van heerlijke ambachtelijke producten liggen, past daar uitstekend bij." 

Hans hoort het tevreden aan: "Daar ben ik het natuurlijk mee eens. SOEB past bij ons, Bob als persoon ook, een fijn mens die we het gunnen, en ik denk dat onze klanten het zullen waarderen dat we SOEB opnemen in ons aanbod."

Uiteraard zal Bob bij de start zelf aanwezig zijn om de bezoekers live te laten proeven aan SOEB. Op vrijdag 26 juni van 11:00 tot 17:00 uur in IJsselstein, en op zaterdag 27 juni van 11:00 tot 16:00 uur in Vianen.

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }