Huisartsenpraktijk verhuist naar Hagesteinstraat in Hoef en Haag

  •   1537 keer gelezen

HOEF EN HAAG • Dit najaar verhuist Huisartsenpraktijk Hoef en Haag naar het nieuwe dorp aan de Lek.

Voor de duur van circa twee jaar neemt de praktijk haar tijdelijke intrek in nog te plaatsen units aan de Hagesteinsestraat in Hoef en Haag, om zich hierna definitief te vestigen in het nog te bouwen 'Brinkhuis', gelegen aan de Bastionstraat en de Brink.   

In het nog te bouwen 'Brinkhuis', die wordt gerealiseerd op het gezellige plein in het hart van Hoef en Haag, zal Huisartsenpraktijk Hoef en Haag zich gaan vestigen samen met andere zorgdisciplines. Zo kunnen de inwoners van Hoef en Haag en andere omliggende dorpen voor onder andere een fysiotherapeut, diëtist en verloskundige op één centraal punt terecht. Ook zal er een uitgiftepunt van de apotheek komen. Het Brinkhuis is een ontwerp van SUM Architecten.

Grotere locatie
Esther Bleeker en Larissa de With, huisartsen Hoef en Haag: "Op 23 januari 2017 openden wij onze deuren, gelijktijdig met de oplevering van de eerste huizen. Sindsdien zijn er elke maand ongeveer vijftig nieuwe patiënten bijgekomen, waardoor wij nu hard toe zijn aan een grotere locatie. Het is heel fijn dat we in de units meer vorm kunnen geven aan de samenwerking met andere eerstelijns zorgverleners, zoals Psychologenpraktijk Mindfit, Fysiotherapiepraktijk Roel de Vries, Bekkenfysiotherapie Het Kruispunt en Verloskundigenpraktijk De Lekbrug."

Hans Bonekamp, projectdirecteur Hoef en Haag CV: "Huisartsenpraktijk Hoef en Haag is een belangrijke aanvulling in de wijkvoorzieningen van het dorp. Het Brinkhuis is straks het centrale punt van Hoef en Haag met het zorgcentrum, de COOP-supermarkt en nog 16 appartementen. Voor Hoef en Haag CV is het belangrijk dat -nu het dorp al flink gegroeid is- er een tijdelijke huisartsenpraktijk op Hoef en Haag gevestigd wordt, zodat de bereikbaarheid hiervan verbetert".

Huisartsenpraktijk Hoef en Haag
Huisartsenpraktijk Hoef en Haag hecht waarde aan een persoonlijke, open en eerlijke benadering van patiënten en neemt de tijd om naar mensen te luisteren. De praktijk werkt toe naar een langdurig samenwerkingsverband en gemeenschappelijke huisvesting met diverse andere eerstelijns zorgaanbieders, zoals apotheker, psycholoog, fysiotherapeut, verloskundige en diëtist.

"Plezier in het werk is altijd ons uitgangspunt. Alleen wanneer wijzelf, onze medewerkers en onze organisatie gezond zijn, is het mogelijk om optimaal voor onze patiënten te zorgen." 

Begin 2017 openden huisartsen Esther Bleeker en Larissa de With ‘Huisartsenpraktijk Hoef en Haag' in Vianen.  

Over Hoef en Haag
Hoef en Haag CV, een samenwerking tussen BPD (Bouwfonds Property Development) en AM (onderdeel van Koninklijke BAM Groep), ontwikkelt het dorp Hoef en Haag aan de Lek bij Vianen. In het dorp worden circa 1.800 woningen gerealiseerd in de periode tot 2030.

Hoef en Haag is een nieuw dorp aan de rivier De Lek, op loopafstand van het karakteristieke dorp Hagestein, op fietsafstand van Vianen met alle voorzieningen, en op autoafstand van hartje Utrecht. Hier woon je echt dorps-landelijk en toch vlakbij de werkgelegenheid van de dynamische regio Utrecht.

De stedenbouwkundige opzet van Hoef en Haag is geïnspireerd op de lintbebouwing en het dorpse karakter van vestingstadjes langs de Lek.   

Kijk voor meer informatie op www.hoefenhaag.nl.

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }