Terrastegels in alle stijlen, kleuren en afmetingen [ingezonden mededeling]
ingezonden mededeling

Terrastegels in alle stijlen, kleuren en afmetingen

  •   keer gelezen

Het voorjaar is al ruimschoots begonnen. Veel mensen gaan lekker de tuin in om te genieten van de eerste zon. Het voorjaar is ook de perfecte tijd om je tuin eens onder handen te nemen. 


Leg eindelijk dat terras aan of ga voor dat strakke gazon! 

Wanneer je de keuze voor terrastegels hebt gemaakt ben je er nog lang niet; het aanbod is zo groot dat je misschien niet weet waar je moet beginnen. Terrastegels van Totaaltegel zijn er namelijk in allerlei afmetingen, stijlen en kleuren.

Keramische terrastegels: jarenlang als nieuw!
De eigenschappen van keramische terrastegels zorgen ervoor dat een keramisch terras er na jarenlang gebruik nog steeds als nieuw uitziet. Een keramische tegel is namelijk niet gevoelig voor krassen en er kan geen vocht in trekken. Bovendien kun je deze tegels schoonmaken met een hogedrukspuit. Het is daarom erg eenvoudig om een keramisch terras schoon te maken. Goedkope keramische terrastegels van Totaaltegel hebben ook deze eigenschappen. Bovendien zijn het allemaal A-kwaliteit tegels. We kunnen een lage prijs handhaven door onze directe eigen import bij de fabrikant.

Keramische terrastegels zijn er in veel verschillende kleuren en stijlen. Omdat de tegels in een fabriek gemaakt worden zijn de mogelijkheden groot. Vaak worden prints gemaakt die een natuursteen of betonnen tegel imiteren.

Authentieke uitstraling met natuursteen terrastegels
Liever een meer authentieke uitstraling of een terras dat 'leeft'? Natuursteen terrastegels zijn prachtig en hebben eigenschappen die ze uniek maken. Een terras van natuursteen veranderd lichtelijk door de jaren heen. Invloeden van het weer en het gebruik van het terras zorgen ervoor dat natuursteen tegels een eigen karakter krijgen.

Er zijn verschillende natuursteen soorten met elk hun eigen eigenschappen. Zo is een hardsteen tegel relatief gevoelig voor verkleuring, is een leisteen tegel relatief stroef en is een graniet of basalt tegel relatief hard. Ga je terrastegels kopen? Laat je altijd goed adviseren! De specialisten van Totaaltegel staan altijd voor je klaar.

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier