Foto: Aangeleverd

CreaBeez maakt mondmaskers op aanvraag

  •   356 keer gelezen

VIANEN • Wat als grapje bedoeld, twee mondmaskers maken, monde in anderhalve dag uit naar negentien stuks. Er werd zelfs een aanvraag gedaan via Facebook vanuit Almelo.

En omdat er toch redelijk veel mensen herbruikbare mondmaskers willen hebben maar niet in staat zijn deze zelf te maken, is CreaBeez een actie opgestart. 

Na overleg met de Voedselbank Vianen doneert CreaBeez bij elk verkochte mondmasker, dat 2,50 euro kost, 1 euro aan de Voedselbank. Zo kan CreaBeez helpen op financieel gebied, tenslotte: alle beetjes helpen. 

Woensdagavond om 22:00 uur is deze actie op Facebook gezet en daarna zijn er vele aanvragen binnengekomen. De aanvragen variëren van twee tot zelfs 22 stuks, met print zonder print, man of vrouw en voor kinderen en ook zeker tieners. 

Het loopt storm: er is al vraag naar 180 stuks mondmaskers. 

Maandag zijn de eerste 50 stuks opgehaald of geleverd met de post. Er is wel aan kanttekening voor de zelfgemaakte mondkapjes, zij houden het COVID-19 virus niet tegen. Deze mondkapjes zorgen er alleen maar voor dat de drager iemand niet besmet als deze onverhoeds hoest of niest.

De mondmaskers zijn te bestellen bij info@creabeez.nl voor 2,50 euro per stuk, daarvan gaat 1 euro naar de Voedselbank.

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }