Zelf je boekhouding doen? Behaal de juiste diploma's [ingezonden mededeling]
Foto: nl.123rf.com
ingezonden mededeling

Zelf je boekhouding doen? Behaal de juiste diploma's

  •   keer gelezen

Het uitbesteden van jouw boekhouding is anno 2020 zo gek nog niet, maar mits je over de juiste kennis beschikt, is dit ook eenvoudig zelf te doen.


Wanneer je werkzaam bent binnen een organisatie waarin je een administratieve functie vervult of deze in de toekomst ambieert te vervullen, dan kan bijscholing enkel in je voordeel zijn. Dankzij MVP haal jij op eenvoudige wijze jouw praktijkdiploma boekhouden, zodat jij een goede basis voor jouw loopbaan in de financiële administratie legt.

Voor wie?
Ben je werkzaam binnen een organisatie waarin je een administratieve functie vervult of ambieer je deze te vervullen? Dan komt is de opleiding Praktijkdiploma Boekhouden geschikt voor jou. Binnen de negen maanden durende opleiding kom je 15 dagen en 24 avonden samen en wordt er tevens begeleiding op afstand tot jouw beschikking gesteld om jou gaandeweg zo optimaal mogelijk voor te kunnen bereiden op de examens.Praktijkdiploma Boekhouden (PDB).

De opleiding Praktijkdiploma Boekhouden bestaat uit drie modules waarmee jij op een praktijkgerichte manier te werk gaat. Deze modules betreffen Bedrijfsadministratie, Kostencalculatie en Financiering. Dankzij de zorgvuldig gekozen onderwerpen, wordt jij uitstekend voorbereid op jouw werk in de praktijk. Tevens ga jij je verdiepen in het maken van begrotingen, kostprijsberekeningen en journaliseren.

 De lessen worden verzorgd door ervaren professionals die jou het vak leren, zodat jij op praktische wijze wordt voorbereid op de examens. Samen met de ervaren professionals neem jij op gestructureerde wijze de stof door, zodat jij in staat bent om de opleiding succesvol af te ronden. Binnen het lesprogramma wordt dan ook veel aandacht besteed aan examentraining. Zo is het voor jou als financieel professional van belang om de benodigde papieren in huis te hebben. Door middel van oefenvragen word je optimaal voorbereid op de examens en biedt Markus Verbeek Praehep extra examentrainingen aan. Deze leggen de focus op diverse oefentechnieken, zodat jij met zelfvertrouwen het examen zal maken en het met succes afronden van de opleiding aanzienlijk wordt vergroot.

Vooropleiding
Voor de opleiding tot Boekhouder gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Enige voorkennis van de basisprincipes van het boekhouden is gewenst. Beschik je niet over de basiskennis? Dan adviseert MVP jou eerst de opleiding Basiskennis Boekhouden (BKB) te volgen. Beide opleidingen worden op MBO-niveau verzorgd.

Vervolgopleidingen
Heb je het praktijkdiploma boekhouden behaald, maar wens je over nóg meer kennis te beschikken? Dan kun je kiezen voor een van de onderstaande vervolgopleidingen:
• Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)
• Praktijkdiploma Assistent-Controller
• Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL)

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier