Foto: Stockfoto 123RF

'Coronacijfers' in Vijfheerenlanden en West Betuwe redelijk stabiel

  •   175 keer gelezen

VIJFHEERENLANDEN/ WEST BETUWE • Volgens de nieuwste RIVM cijfers blijkt dat er tot nu toe 33 inwoners van de gemeente Vijfheerenlanden in het ziekenhuis opgenomen (geweest) zijn met het COVID-19 virus. Inmiddels zijn er in de gemeente Vijfheerenlanden 241 meldingen van mensen die coronaklachten hebben (gehad), vrijdag waren dat er 237.

Maandag meldde burgemeester Sjors Fröhlich dat er opnieuw een inwoner van de gemeente Vijfheerenlanden aan de gevolgen van COVID-19 was overleden. Daarmee is inmiddels van 37 mensen uit de gemeente Vijfheerenlanden bekend dat zij aan corona stierven

De cijfers van de gemeente West Betuwe zijn al dagen redelijk stabiel. Van de gemeente West Betuwe liggen volgens de meest recente cijfers 42 inwoners in het ziekenhuis met corona. Er zijn 173 meldingen (vrijdag 171) en 25 inwoners zijn aan de gevolgen van COVID-19 overleden.

In totaal bedraagt het aantal ziekenhuisopnames in Nederland tot nu toe 11.378. Het totaal aantal sterfgevallen als gevolg van corona staat dinsdag op 5.510. Tot nu toe zijn er 42.984 bevestigde COVID-19 patiënten gemeld aan het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.

Meer informatie: www.rivm.nl.

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }