Foto: Stockfoto 123RF

Samen sterk in Vianen

  •   keer gelezen

VIANEN • De ondernemers in Vianen proberen hun krachten zoveel mogelijk te bundelen. In deze moeilijke tijd zijn ze er voor elkaar en voor u.


De beperkende maatregelen volgden elkaar in een sneltreinvaart op. Dit bracht een hoop creativiteit bij de ondernemers naar boven. Koffie to go, passchermen, potloden bij de pinautomaat enzovoorts.

De Vianees komt in deze tijd, dankzij deze initiatieven op het gebied van food- en non food producten, gelukkig niets te kort.

De ondernemers hebben gezamenlijk een filmpje gemaakt, dat is te zien op de nieuwe Facebook pagina 'Centrum Vianen'. Hier is al het nieuws omtrent de ondernemers op de Voorstraat en Lijnbaan te vinden.

Maar nu de andere kant, de ondernemers zijn heel blij dat mensen naar de winkels komt, maar tegelijkertijd willen zij de oproep doen om de regels niet uit het oog te verliezen. In de winkels gebeurt het al, maar op straat blijft het moeilijk. "We kunnen alleen maar samen sterk zijn als iedereen verantwoordelijkheid neemt!"

De ondernemers hebben nog wel een aantal tips: "Ga niet funshoppen, als je wilt winkelen kom dan alleen en houd ruimte voor iedereen. De ondernemers in Vianen staan voor u klaar. Koop bewust, koop lokaal en winkel gericht!"

CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier