Christine le Duc lingerie- Live your fantasy[ingezonden mededeling]
Foto: Janneke Boogaard
ingezonden mededeling

Christine le Duc lingerie- Live your fantasy

  •   keer gelezen

Wij van Christine le Duc vroegen ons af: wat maakt vrouwen aantrekkelijk en sexy? Ons antwoord is: zelfbewustzijn, het tonen van emoties, het delen van fantasieën, oprechte aandacht voor de partner, toewijding. Vrouwen die zin hebben in sex en dat laten merken, die zijn sexy.


Hun plezier wekt dat van de partner op. Daarom hebben wij een veelzijdige collectie lingerie ontwikkeld voor alle avontuurlustige vrouwen. Stoute lingerie van mooi kant en andere sensuele materialen voor een zeer aantrekkelijke prijs. 

Christine le Duc - De collectie 
Elke vrouw heeft andere fantasieën en behoeftes. Daarom is de collectie van Christine le Duc lingerie ook vooral door vrouwen ontwikkeld. Zij hebben een veelzijdige collectie tot stand gebracht, voor elke smaak en elke maat. Om elk avontuur spannend te houden wisselen de collecties regelmatig. Ben je zachtaardig en hou je van kanten lingerie? Of ben je een stoere dame die zich liever door een wetlook lingeriesetje laat verleiden? Wij hebben het allemaal, speciaal voor jou. Om jouw moment met je partner of die avond in een club nog spannender te maken.

Bij Christine le Duc lingerie vind je sensuele nachtjurkjes, schattige babydolls, stoute openkruis lingerie, prachtige body's, ondeugende 1/4 cup bh's , verleidelijke jarretelsetjes  en elegante kimono's. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook een mooie collectie luxe kousen ontwikkeld, zodat je altijd een compleet setje hebt en je naar hartenlust kunt combineren. Hou je van een rollenspel?  Ook hier hebben we ons in verdiept. Wij hebben voor de meest gefantaseerde rollen een mooi setje ontwikkeld. 

Christine le Duc - Toys
Love toys, sex toys of seksspeeltjes iedereen weet inmiddels wat dit zijn. Gelukkig is er over de jaren zoveel veranderd op dit gebied dat er niet meer in de taboesfeer over gepraat wordt. De film 50 Shades of Grey heeft echt gezorgd voor een sexuele revolutie! Of je nu single bent of al jaren een vaste relatie hebt, iedereen wil het maximale uit zijn sexleven halen. Een sextoy kan jou of jullie hierbij helpen. Om verder te ontwikkelen en te experimenteren of zelfs om je sexleven uit een sleur te halen en een boost te geven! Wist je dat veel koppels door gebruik van sexspeeltjes een veel beter sexleven hebben gekregen. En natuurlijk is een sex toy veel goedkoper dan relatietherapie! Spannende sex toys (vibrator) kopen, doe je bij Christine le Duc.

Service van Christine le Duc
Wil je op verleidingsavontuur en Christine le Duc lingerie bestellen? Bij ons koop je gemakkelijk èn snel je favoriete sexy bh, kousen of andere sexy lingerie. Als je voor 22:00 bestelt, heb je de verleiding morgen al in huis! Heb je nog vragen over onze lingerie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij adviseren je graag!  

Wist je dat Christine le Duc ook winkels heeft? Kijk snel onder onze filiaalwijzer. Misschien woon je wel dichtbij een van de filialen en kan je dat mooie setje meteen van dichtbij bekijken en passen. Is het artikel niet voorradig in het filiaal, maar wel online beschikbaar? Onze vriendelijke medewerkers adviseren je graag en bestellen dat favoriete setje voor je.

Heb je nog verdere vragen over onze service? Dan raden we je aan om de veelgestelde vragen en algemene voorwaarden van Christine le Duc door te nemen. 

Waar wacht je nog op? Live your fantasy!
 

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier