De opkomst van Shopware: wat is het en waarom is dit platform zo geliefd? [ingezonden mededeling]
ingezonden mededeling

De opkomst van Shopware: wat is het en waarom is dit platform zo geliefd?

  •   keer gelezen

Shopware is een e-commerce platform dat ontwikkeld is in Duitsland en al enkele jaren bezig is met een fikse opmars. Shopware is steeds populairder aan het worden onder het grote publiek. En dat is niet voor niets, want kiezen voor Shopware hosting heeft op meerdere vlakken echt meerwaarde. Maar wat is Shopware eigenlijk precies? En welke voordelen heeft dit platform voor e-commerce allemaal te bieden?


Een optimale webshop ervaring voor iedereen
Een van de grote pluspunten van Shopware is het feit dat deze applicatie ontwikkeld is door mensen die dit systeem zelf gebruiken. Het project Shopware begon al in 2000 in Duitsland. Sindsdien heeft Shopware met inmiddels 80.000 gebruikers wereldwijd een flink deel van de markt veroverd! 

Doordat degenen die deze software ontwikkeld hebben en blijven doorontwikkelen zelf in de wereld van webshops werken, weten ze exact wat eigenaars van webwinkels softwarematig nodig hebben. De software, updates en vernieuwingen die Shopware doormaakt, zijn dan ook altijd optimaal toegespitst op de behoefte van de gebruikers.

Waarom is Shopware zo gewild? De voordelen van Shopware
Er zijn diverse redenen die Shopware zo geliefd maken. Ten eerst is het Content Management Systeem waar Shopware gebruik van maakt eenvoudig in het gebruik. De contentpagina's zijn snel en gemakkelijk te bewerken, ook als je zelf geen technisch expert bent. 

Een tweede grote pluspunt van Shopware en eentje die ook door veel gebruikers wordt geprezen is het feit dat je meerdere webshops vanuit één systeem kunt runnen. Daarbij is heet door de aanwezige tools in het CMS van Shopware erg eenvoudig om de voorraden aan te passen, te beheren en vorm te geven. Als je meerdere shops runt, is het wel belangrijk om te kiezen voor goede kwalitatieve Shopware hosting. Houd hier dus rekening mee als je besluit voor Shopware te kiezen.

Ten derde wordt is er de mogelijkheid om zeer geavanceerde en gepersonaliseerde lay-outs te ontwikkelen. Per pagina kies je eigen banners, inhoudsblokken, producten en mediabestanden. De vrijheid qua ontwerp is bijna eindeloos. 

Met wie werkt Shopware zoal samen?
Gelet op de bedrijven en partijen waar Shopware mee samenwerkt, is het succes van dit webwinkel platform goed af te meten. Shopware werkt internationaal samen met veel grote partijen, zoals de voetbalclub Borussia Dortmund, maar ook met topmerken als L'Oreal, het kledingmerk Vingino, Discovery Channel, Lakefields en Aston Martin. 

Naast dit soort grote ondernemingen, zijn er tal van kleinere ondernemers die naar tevredenheid gebruikmaken van Shopware. En dat heeft te maken met de uiteenlopende voordelen die dit platform biedt als je een eigen webwinkel wilt uitrollen die praktisch is, snel werkt en gevoel en emotie uitstraalt.
 

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier