Je marketing skills verbeteren naast je werk, dat doe je zo! [ingezonden mededeling]
ingezonden mededeling

Je marketing skills verbeteren naast je werk, dat doe je zo!

  •   keer gelezen

Wens je naast je huidige baan te beschikken over diverse vaardigheden die jou helpen bij het omzetten van complexe strategische marketingvraagstukken in commercieel beleid, of wens je over meer affiniteit te beschikken met betrekking tot belangrijke aspecten binnen de moderne marketing? Schrijf je vandaag nog in voor de Nima A- of C-opleiding en behaal, dankzij onze praktijk- en resultaatgerichte aanpak, binnen een mum van tijd jouw diploma!


NIMA Education 
NIMA staat voor Het Nederlandse Instituut voor Marketing en behoort tot dè hedendaagse beroepsvereniging voor marketing, communicatie en sales. Binnen het Instituut van NIMA behalen ieder jaar duizenden professionals met succes een NIMA-diploma.

Dit dankzij de praktijkgerichte aanpak waarmee SRM jou op een exclusieve manier leert om de theorie binnen jouw eigen praktijkomgeving eenvoudig toe te passen. De slagingspercentages bewijzen keer op keer de toonaangevendheid van NIMA binnen de branche!

NIMA A
Het Nederlandse Instituut voor Marketing biedt jou verschillende opleidingen.

Wens je een beter inzicht in de belangrijkste hedendaagse aspecten van de moderne marketing en wil je weten hoe jij jouw invloed uit kunt oefenen op de markt door middel van diverse succesfactoren binnen de marketing? Kies dan voor de NIMA A marketing opleiding.

Het NIMA A Marketing diploma is niet alleen in diploma die jou zal ondersteunen binnen het opzetten van commerciële activiteiten en marketingplannen, maar wordt tevens zeer gewaardeerd door potentiële werkgevers, en is dus nuttig voor zowel jouw potentiële, huidige, als toekomstige baan! 

NIMA C
Is het verkrijgen van optimale inzichten in belangrijke hedendaagse aspecten binnen de moderne marketing voor jou minder essentieel en beschik je liever over diverse vaardigheden om complexe strategische marketingvraagstukken om te zetten in commercieel beleid? Dan is NIMA C echt iets voor jou.

Deze opleiding biedt jou de kennis die binnen de moderne marketing van belang is, èn zorgt ervoor dat jij te allen tijde op de hoogte bent van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Het NIMA C diploma is hèt internationaal erkende bekwaamheidsbewijs voor de strategische marketeer!

Topdocenten en coaches
Enkel docenten en coaches die beschikken over specifieke vakkennis en zowel ruime als actuele ervaring in het vakgebied hebben, worden geselecteerd door srm.

Deze docenten en coaches zullen jou, dankzij hun didactische vaardigheden, optimaal ondersteunen en jou helpen bij jouw persoonlijke ontwikkelingen en voortgang. Ook bieden ze je ruimte voor eigen invulling, zodat je studie nóg meer waarde zal hebben binnen de praktijk.

Toelatingsvoorwaarden 
Ben je enthousiast geworden en benieuwd naar de toelatingsvoorwaarden? Voor deze opleidingen gelden gèèn specifieke vooropleiding- of ervaringseisen.

Wel wordt er bij NIMA C uitgegaan van voorkennis op NIMA B of vergelijkbaar niveau.
 

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier