Olymp overhemden: voor klasse en comfort [ingezonden mededeling]
ingezonden mededeling

Olymp overhemden: voor klasse en comfort

  •   keer gelezen

Of we het nu hebben over 1986 of 2016: overhemden zijn altijd al de absolute basis geweest van de kledingkast van elke man. Wij mannen dragen overhemden naar het werk en naar bijzondere gelegenheden zoals feestjes, maar ook op onze trip naar de supermarkt in het weekend. Overhemden zijn altijd geschikt om te dragen en u zult zelden underdressed ergens aankomen wanneer u een goed overhemd, passende broek en goede schoenen draagt.


Olymp heeft dat goed begrepen. Zij erkennen de waarde van de overhemd in de kledingkast van de man en bieden daarom kwalitatief hoogstaande overhemden aan.

Wat voor bedrijf is Olymp?
Olymp is een Duits bedrijf dat opgericht is in 1951 door Eugen Bezner. Door de jaren heen heeft de eigenaar, samen met zijn familieleden, het bedrijf opgebouwd tot een snelgroeiend miljoenenbedrijf. Was de omzet in 2004 nog een schappelijke 64,1 miljoen euro, tien jaar later had de Bezner-familie de omzet laten groeien naar 225,4 miljoen euro. Het familiebedrijf heeft in Duitsland 687 medewerkers en exporteert inmiddels een derde van hun producten naar het buitenland, waaronder natuurlijk Nederland.

Volgens Olymp ziet de man er zo uit in hun overhemden
Mannen die Olymp dragen zijn mannen die op de top staan en zich op 'Olympische hoogte' begeven. Dat klinkt uiteraard behoorlijk metaforisch, maar doet niet af aan het feit dat Olymp absolute topkwaliteit biedt. Ze kiezen namelijk voor een compromisloze kwaliteit voor zowel het materiaal als de verwerking ervan. De man die Olymp draagt wil een overtuigende stijl neerzetten en vindt een modieuze uitstraling net zo belangrijk als de inhoud.

Divers assortiment
De Olymp-collectie bestaat uit twee onderdelen; business- en casualoverhemden. Deze overhemden zijn daarnaast van alle gemakken voorzien. Heeft u het echt te druk om wekelijks uw overhemden te strijken, dan kan de OLYMP Luxor-serie uitkomst bieden. Deze set van kwalitatief indrukwekkende strijkvrije overhemden is strijkvrij en kreukvrij. Ook de OLYMP Tendenz is een goede keuze als het om overhemden gaat. De Tendenz-serie is aantrekkelijk geprijsd, heeft een mooi ontwerp en is daarnaast gemakkelijk te strijken.

Bent u meer op zoek naar een casual overhemd voor in het weekend? Dan kunt u een kijkje nemen in het assortiment van de OLYMP Tricot. De goede kwaliteit en perfecte pashouding maken dit een overduidelijke aanrader voor veeleisende mannen.

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier