Lek en Linge houdt Open Dagen op 24 en 27 januari.
Lek en Linge houdt Open Dagen op 24 en 27 januari. (Foto: MARTIN HOGEBOOM)
advertorial

Kom je kennismaken op de Open Dagen van Lek en Linge in Culemborg?

  •   keer gelezen

CULEMBORG • Ervaren hoe de sfeer is bij ons op school en meer weten over het onderwijs? Kom dan naar onze Open Dag. Ouders en leerlingen van groep 8 zijn welkom op 24 januari tussen 15:30 en 20:30 uur en op 27 januari tussen 18:00 en 20:30 uur. De deuren van alle locaties in Culemborg staan open: leerlingen delen hun ervaring en leiden je rond. Maak kennis met de vakken, doe mee met leuke activiteiten en stel al je vragen!

Voel je snel thuis 
Je voelt je snel thuis op Lek en Linge. Je start op de brugklaslocatie. Daar zitten alle brugklassers bij elkaar. Vardan (brugklas gymnasium): 'In het begin was het wel even wennen. Maar ik voel me nu echt thuis. In de pauze kom ik vrienden van de basisschool uit Houten weer tegen. En mijn mentor helpt me met alles!'

Als je lekker in je vel zit leer je meer
Iedereen is uniek. Op Lek en Linge helpen en respecteren we elkaar. Er is alle ruimte om te kiezen wat bij jou past. We bieden je veel mogelijkheden om je in de breedte én de diepte te ontwikkelen. Fleur (vier havo): 'Op school kan ik mezelf zijn. Mijn mening doet ertoe. En fouten maken mag, daar leer je juist van. Als je weet wie je bent kun je ook beter een mening vormen over dingen die spelen in de wereld'.

Je kunt meer dan je denkt
Op Lek en Linge Culemborg bieden we goed en divers onderwijs. Op een persoonlijke manier, met een gezellige sfeer. Van vmbo tot gymnasium: we werken volgens de nieuwste inzichten en begeleiden je om het beste uit jezelf te halen. We zijn een CultuurProfielSchool en geven hoogwaardig tweetalig onderwijs. Ook is er een vrijeschoolleerroute.

Kom je ook?
Je bent welkom in Culemborg, Multatilulaan 6. Kijk voor meer info op: www.lekenlinge.nl. We zien je graag!

Marijke Verhoef
Coördinator Het Kontakt Media (Special Products) en redacteur van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Marijke_Verhoef op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }