• Het docententeam van 4 Dance Studio's.
• Het docententeam van 4 Dance Studio's. (Foto: Aangeleverd)

Zilveren jubileum 4 Dance Studio's

  •   346 keer gelezen

VIANEN • Dansschool 4 Dance Studio's aan de Stuartweg in Vianen vierde vorige week maandag het 25-jarig jubileum met een geslaagde reünie. Er werden tijdens het gezellige samenzijn diverse oude videobeelden van dansvoorstellingen vertoond.

Er staan dit jaar nog meer jubileumactiviteiten op het programma. In februari wordt een workshop verzorgd door Denden Karadeniz, bekend van het televisieprogramma So You Think You Can Dance. Denden heeft een eigen dans ontwikkeld, een mix van breakdance en modern vloerwerk.

De dansschool werd in 1995 onder de naam Sylvia's Jaz opgericht door Sylvia Bijdevier. Ze begon met drie klasjes in basisschool De Wiekslag. Vele jaren werden de danslessen gegeven in een gebouwtje naast de Tijl Uilenspiegel. In 2013 verhuisde de dansschool naar de Stuartweg, waar de dansers de beschikking hebben over twee grote danszalen.

In de zomer van 2017 droeg Sylvia een deel van de leiding over aan haar dochter Nina. De naam veranderde in 4 Dance Studio's.

Naast jazz wordt les gegeven in klassiek ballet, streetdance, moderne jazz en breakdance. 4 Dance Studio's heeft 400 leden en negen professionele dansdocenten.

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }