VOS Nieuwjaarsborrel in 'De Vergulde Kip'

  •   101 keer gelezen

LEERBROEK • Voor de vijfde en waarschijnlijk de laatste keer houdt VOS-ondernemers in samenwerking met MKB-personeel de quiz 'De slimste ondernemer van de streek'.

Deze quiz vindt plaats tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in 'De Vergulde Kip', het café van de familie Versluis aan de Middelkoop 86 in Leerbroek.

Denk eraan: dit is de laatste kans om je naam op de beker te krijgen! Dus kom allen, neem introducees mee en grijp deze kans om de beste wensen te delen met mede-ondernemers en te netwerken op deze bijzondere locatie.

Vanaf 19.30 uur inloop en om 20:00 uur start het programma. De avond is gratis voor zowel leden als introducees. Wel graag even aanmelden via www.vos-ondernemers.nl.

VOS
VOS staat voor Vijfheerenlanden Ondernemen Samen, een ondernemersvereniging voor de Vijfheerenlanden en omstreken. VOS bestaat vanaf 8 april 2010. VOS legt verbindingen tussen ondernemers, ondernemersverenigingen en maatschappelijke organisaties.

VOS houdt jaarlijks tien netwerkbijeenkomsten over diverse actuele onderwerpen met een spreker van binnen of buiten VOS. 
 

Marjo van Andel
Eindredacteur Het Kontakt Leerdam en Vianen
Volg @MarjovAndel op twitter >
Elke donderdag het Vianen per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }