Textielatelier Vianen zoekt vrijwilligers

  •   363 keer gelezen

VIANEN • De Kringloop Vianen zoekt voor zijn Textielatelier nieuwe vrijwilligers. Mensen die goed overweg kunnen met een naaimachine, met naald en draad, die kunnen ontwerpen, haken, breien of quilten, zijn van harte welkom om hun creativiteit een of meerdere dagdelen te komen inzetten.

In het Textielatelier worden nieuwe producten van onverkoopbare kleding, gordijnen en van textielrestanten gemaakt. De officiële opening is verder in het voorjaar gepland en valt dan samen met de feestelijke opening van de Bouwkringloop, een ander nieuw initiatief.

Tot die tijd werken de huidige vrijwilligers al aan een mooi assortiment, waaronder hippe tassen, schorten, feestvlaggetjes, pyjamabroeken en mandjes voor huisdieren. De artikelen krijgen een eigen label.

Behalve medewerkers worden voor het Textielatelier ook mensen gezocht die de begeleiding en aansturing voor een of meerdere dagdelen op zich willen nemen. Werktijden zijn dinsdag tot en met zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur.

Onlangs nog ontving de Kringloop Vianen de Publieksprijs voor Inwonersinitiatieven voor de uitbreiding met het Textielatelier en de Bouwkringloop.

Voor informatie kan gemaild worden naar: info@kringloopvianen.nl of bel 0347-345859 en vraag naar Tieneke van Putten of André Klein.

Marjo van Andel
Eindredacteur Het Kontakt Leerdam en Vianen
Volg @MarjovAndel op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }