• Servia blijft uitstekend presteren in de tweede divisie.
• Servia blijft uitstekend presteren in de tweede divisie. (Foto: Peter Verbeek)

Servia stijgt naar plek twee in tweede divisie

  •   52 keer gelezen

VIANEN • De volleybalheren van Servia zijn na een mooie 4-0 overwinning tegen Gemini-Kangeroes gestegen naar een tweede plek in de tweede divisie.

Gemini-Kangeroes had tot nu toe één punt meer verzameld in de competitie.

Scherp
Servia begon scherp, in tegenstelling tot eerdere wedstrijden. Al snel stond er een voorsprong van een aantal punten op het scorebord. Het spel van Servia was prima verzorgd. Gemini maakte aan het eind van de set de achterstand nog enigszins goed, maar de Vianezen hielden het hoofd koel: 25-23.

De tweede set was een kopie van de eerste. Servia bleef prima spelen en het lukte Gemini niet het gat te dichten. Vooral Michiel de Haan was erg belangrijk voor het team. Met meerdere aanvallende scores was hij de gevierde man: 25-22.

Persoonlijke fouten
De derde set was een ander verhaal. Gemini kwam sterk uit de startblokken, terwijl Servia een aantal persoonlijke fouten maakte. Gedurende de hele set liep het team achter de feiten aan. Op 20-23 voor Gemini kwam Lars Oostrom aan service. Hij bracht Servia terug in de race: 25-23.

De vierde set was niet van een heel hoog niveau. De beide teams ontliepen elkaar amper. In de slotfase zette Servia nog een eindsprint in: 25-22.

Na de wedstrijd kwam het bericht dat de koploper had verloren. Hierdoor is zelfs de koppositie voor het team uit Vianen in zicht. Zaterdag 14 december staat de laatste wedstrijd voor 2019 op het programma. Om 20:00 uur wordt er in Amsterdam tegen VV Amsterdam gespeeld.

Dick Aanen
Redacteur van Het Kontakt editie Leerdam en Het Kontakt editie Vianen.
Volg @DickAanen op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }