Nieuwste online marketing tool voor conversieoptimalisatie [ingezonden mededeling]
ingezonden mededeling

Nieuwste online marketing tool voor conversieoptimalisatie

  •   keer gelezen

Met een studie leer je wel een bepaalde denkwijze aan te nemen, maar voor conversieoptimalisatie kan je niet op je studieverleden bouwen.


Zo denk je in eerste instantie dat een bekende Nederlander op de homepage leidt tot meer conversie, maar in de praktijk wijst dit niet altijd uit. Om mensen te laten converteren zal je eerst goed vindbaar moeten zijn in Google. De Mangools tool van Prysr heeft onder andere een keywordanalyzer en een SERP Watcher. In dit artikel lees je waarom deze tools je helpen beter vindbaar te worden in zoekmachines, waardoor de kans op meer conversie wordt vergroot.

De keywordanalyzer van Mangools
Mangools heeft dus een keywordanalyzer, waarbij je handige zoekwoorden vindt die een hoge maandelijkse zoekvolume en een lage concurrentie hebben. Zo vind je de beste zoektermen om beter gevonden te worden in Google. 

SERP Checker
De zoekresultaten zijn niet op iedere locatie hetzelfde. Google herkent wanneer je op zoek bent naar iets in de buurt en past met Google Maps zijn resultaten hierop aan. Daarom is SERP Checker een handige functie. Met behulp van SERP Checker maak je een analyse van de rankings per locatie. 

Siteprofiler
Google meet ook de autoriteit van de pagina's, wat weer afhankelijk is van tal van factoren. Wellicht heb je wel eens gekeken op Majestic of Moz. Mangools heeft deze functie ook in zijn pakket zitten. Mangools meet op basis van de standaarden van Majestic en Moz de waardes voor iedere website. Zo krijg je gauw een beeld of je op de website linkjes wilt laten plaatsen. 

Linkminer
Externe links vormen een van de belangrijke factoren in het ranken van websites. Daarom is het verstandig om je backlinkprofiel van je concurrenten goed in te gaten te houden. Als de concurrenten een linkje op een website hebben geplaats, dan is de kans groot dat het voor jou ook mag! De Linkminerfunctie van Mangools geeft jou een snelle inzage in de meest waardevolle backlinks van je concurrentie.

Mangools: een combineerde tool voor je SEO-activiteiten
Mangools heeft dus een aantal functies samengevoegd, waardoor je binnen een programma veel mogelijkheden hebt om je online vindbaarheid te optimaliseren. Ondanks dat je met SEO-tools veel mogelijkheden hebt blijft het natuurlijk wel interpretatie. Ook Mangools verbetert niet direct je rankings! 

Naast Mangools zijn er diverse andere tools die helpen om jouw rankings een boost geven. Hieronder lees je de belangrijkste:

AnswerThePublic
Altijd al willen weten welke vragen mensen in Google stellen? Met AnswerThePublic achterhaal je de meest voorkomende zoekvragen van jouw onderwerp. Je kan echter niet oneindig onderwerpen intypen, want daarvoor moet je gebruik maken van de betaalde functie.

Screaming frog
Screaming Frog is een superhandige tool die je gehele website crawlt. Deze programma heeft oneindig veel functies. Zo spoor je met behulp van Screaming Frog de 404-pagina's op. Ook kan je hiermee het aantal interne links verbeteren. De lijst aan handige SEO-functies is oneindig. Indien je vastloopt in de enorme berg aan data vind je in Google een handleiding. Zo spoor je een hoop fouten op!

Google Page Speed
Websnelheid is enorm belangrijk. Gebruik dan ook regelmatig de Google Page Speed functie. Niet alleen geeft deze functie een score mee voor de websnelheid, hij draagt ook oplossingen aan. Een handige plugin die regelmatig genoemd wordt is LazyLoading. Hiermee worden de belangrijkste gedeeltes van een pagina als eerste geladen. Hierdoor wordt de laadsnelheid van de website gevoelsmatig sneller.
 

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier