Enquête TipVijfheerenlanden over nieuwe burgemeester en stakingen in het onderwijs

  •   145 keer gelezen

VIJFHEERENLANDEN • Er is deze week weer een nieuwe enquête verstuurd naar het burgerpanel TipVijfheerenlanden. De vragen gaan ditmaal over de stakingen in het onderwijs en de nieuwe burgemeester.

"Stel u bent voor één dag leraar. Wat zou u doen als u een leraar was? Wat zijn volgens u de beste oplossingen voor het lerarentekort? Waarop zou u bij het opstellen van de begroting de nadruk willen leggen?", zomaar enkele vragen die voorbij komen in het onderzoek. En over de nieuwe burgemeester: "Stel u mag de nieuwe burgemeester een dag meenemen naar een locatie in de gemeente Vijfheerenlanden. Waar neemt u hem mee naartoe en waarom?" Het invullen van de vragenlijst is eenvoudig, duurt slechts enkele minuten en is volledig anoniem.

Het burgerpanel wordt geregeld geraadpleegd in de gemeente Vijfheerenlanden en is een initiatief van Kontakt Mediapartners. Iedereen vanaf 16 jaar kan via dit panel zijn of haar mening geven over actuele thema's in de gemeente. Het Kontakt is hiervoor een samenwerking aangegaan met onderzoeksbureau Toponderzoek. Uitslagen van de onderzoeken kunnen anoniem verwerkt worden in nieuwsberichten en een bijdrage leveren aan de politieke en maatschappelijke discussie. Aanmelden is mogelijk op: www.TipVijfheerenlanden.nl.

De open enquête invullen kan via https://enquete.toponderzoek.com/TipVijfheerenlanden.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }