Volle buit voor heren Servia

  •   28 keer gelezen

DELFT • De volleybalheren van Servia pakten vrijdagavond laat de volle buit tegen studentenploeg Punch uit Delft: 0-4.

In de eerste set had Servia nog moeite met het spel van de tegenstander. Mooie punten werden afgewisseld met persoonlijke fouten. Aan het net stond Sjoerd Hendriks een aantal keer op de juiste plek en pakte een aantal blokkerende punten. Aan het einde van de set werd het verschil gemaakt door Johan Beijen die met een aantal servicepunten zorgde dat de set winnend werd afgesloten: 23-25.

Tijdens de tweede set was het spel van Servia goed verzorgd: 18-25. In de derde set werd het goede spel doorgezet. Dwight Hol zorgde in zijn rol als libero dat de pass bij voor Martin Zwaan ingevallen spelverdeler Yme Veenje terecht kwam. Hij kon naar hartenlust de middenaanvallers Sjoerd Hendriks en Lars Oostrom in stelling brengen. Zij hadden een groot aandeel in winst van deze set: 19-25.

Tegen 11 uur begon de vierde set. Deze hele set ging gelijk op. Aan het einde maakte Punch een aantal fouten waardoor ook deze set winnend werd afgesloten: 22-25. Door deze zege bezet Servia een tweede plek in de tweede divisie.

Dick Aanen
Redacteur van Het Kontakt editie Leerdam en Het Kontakt editie Vianen.
Volg @DickAanen op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }