Cheques voor Nathalie Binnenveld   -  Spinning Marathon voor Kika
Cheques voor Nathalie Binnenveld - Spinning Marathon voor Kika (Foto: Nico Van Ganzewinkel)
fotoreportage

Spinningmarathon levert 5000 euro op voor Kika

  •   383 keer gelezen

VIANEN • De door Nathalie van Noort-Binneveld georganiseerde spinningmarathon voor Kika in Newstyle Healthcenters Vianen heeft zondag 5000 euro opgebracht. 

Vier uur lang hebben 50 enthousiaste deelnemers zich in het zweet getrapt voor het goede doel. Na de opening trapte organisator Nathalie van Noort af samen met Sylvana Binneveld.

De sfeer zat er meteen fantastisch in en de toon was gezet. Tijdens het tweede uur werd de weerstandsknop iets strakker aangedraaid onder fantastische leiding van Rob Littel en Ruben IJskes. Daarna werd uit volle borst meegezongen met spinning presenter Richard Moerenhout uit Zoetemeer

Tijdens het vierde uur ging letterlijk het dak eraf. Marcel Gierman uit Arnhem heeft de zaal doen dansen. Meteen na het laatste uur werd het totaalbedrag bekend gemaakt. 

Nadat iedereen was opgefrist ging het feestje verder in de lounge voor de afterparty. Onder genot van hapje en drankje was daar natuurlijk nog de grote loterij. De hoofdprijs een fotocamera is gewonnen door Joyce de Coo uit Maarssen. 

Dick Aanen
Redacteur van Het Kontakt editie Leerdam en Het Kontakt editie Vianen.
Volg @DickAanen op twitter >
Elke donderdag het Vianen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }