Foto: nl.123rf.com

Kerst in Open Huiskamer Vianen

  •   122 keer gelezen

VIANEN • Sámen een fijne kerst vieren is de gedachte achter het verzorgde kerstdiner dat gehouden wordt door Open Huiskamer Vianen.

Open Huiskamer Vianen is een ontmoetingsplek voor mensen die behoefte hebben aan meer contact en gezamenlijke activiteiten.

Er vinden verschillende activiteiten plaats, zoals het maandelijkse Wereldkeuken diner voor alleengaanden, bingo voor kinderen en volwassenen en samen koken en eten voor weduwen en weduwnaars.

Elke dinsdagochtend kunnen mensen terecht voor een babbeltje en een warm drankje tijdens de ontmoetingsochtenden.

Er is volop ruimte voor nieuwe initiatieven en nieuwe groepen, bijvoorbeeld om samen te schaken, samen een naaiclub te starten, een praatgroep en nog veel meer.

Kerstdiner
Het kerstdiner is voor inwoners van de gemeente Vijfheerenlanden die alleen zijn op eerste kerstdag en dit graag met anderen willen vieren. Alleenstaande ouders met kinderen en echtparen die alleen zijn met z'n tweeën zijn ook van harte welkom. Een groep enthousiaste en gezellige vrijwilligers in kerststemming ontvangt, kookt en entertaint de gasten en zorgt voor een onvergetelijke eerste kerstdag.

Nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom.

Het diner wordt gehouden op woensdag 25 december, vanaf 15:30 uur in De Prenter, Grote Geusplein 1 in Vianen. Rond een uur of 21:00 uur wordt de maaltijd afgesloten. Kosten: 10 euro voor een drie gangen diner.

Aanmelden
Voor aanmelding voor het diner of voor het vrijwilligerswerk kan contact wordne opgenomen met Mariska Eiflaar, coördinator de Wijkwinkel en Open Huiskamer Vianen, 06-45936758, 0347-344365 of openhuiskamer@welzijnvianen.nl.

Marjo van Andel
Redacteur van Het Kontakt Land van Heusden & Altena
Volg @MarjovAndel op twitter >
Elke donderdag het Vianen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }