Vakantie Bijbel Werk in Everdingen: 'SchatRijk'

  •   119 keer gelezen

EVERDINGEN • In Everdingen wordt op dinsdag 22 en woensdag 23 oktober het Vakantie Bijbel Werk gehouden. Dit gaat uit van de hervormde gemeente en is bedoeld voor alle kinderen van de basisschool.

Beide ochtenden kunnen kinderen van 9:30 tot 12:00 uur naar de kinderclub komen om te genieten van zingen, luisteren, kijken, bidden, knutselen en nog veel meer. Dit alles rond het thema 'SchatRijk!'.

Op dinsdagmiddag, tot 15:30 uur, wordt er met alle kinderen een spel in het dorp gespeeld. Bij slecht weer is er een alternatief programma. Deelnemers moeten wel een lunchpakketje meenemen. 

Dinsdagavond kunnen de kinderen uit groep zes, zeven en acht van 18:30 tot 21:00 uur samen hutten bouwen.

De woensdagochtend wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch. Op woensdagavond om 18:30 uur mogen ook alle ouders en belangstellenden komen luisteren en meedoen in de kerk. Daar wordt gezongen, geluisterd en gekeken naar wat er deze dagen is gedaan. Zondag om 9:30 uur wordt het Vakantie Bijbel Werk afgesloten met een kerkdienst.

Alle kinderen zijn van harte welkom. De kinderen kunnen iedere ochtend met een treintje meerijden naar het hervormd centrum aan de Kerkstraat, waar het Vakantie Bijbel Werk wordt gehouden.
 

Marjo van Andel
Eindredacteur Het Kontakt Leerdam en Vianen
Volg @MarjovAndel op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }