Foto: nl.123rf.com

Open dag en uitvaartmarkt in Uitvaarthuis Vianen

  •   328 keer gelezen

VIANEN • Désirée Huis in 't Veld-Heinink en Martin Hendericks hebben op 2 september het uitvaartcentrum van Monuta aan de Sparrendreef overgenomen.

Na een restyle periode van 3,5 week was er op zaterdag 28 september een moment van samenzijn voor familie, vrienden en iedereen die een handje geholpen heeft bij de werkzaamheden.

Kom gerust eens kijken
Op zaterdag 12 oktober van 14:00 tot 17:00 uur is er Open Huis en een Uitvaartmarkt.

Er zijn er tal van kraampjes aanwezig met informatie en producten die uitvaart gerelateerd zijn. Zo is er bijvoorbeeld informatie over mogelijkheden van het regelen van een uitvaart, op maat gemaakte kindermandjes, video opname van de plechtigheid, uitvaartfotografie, lijkwaden van schapenwol en vilt, mooie bedankjes, thanatopraxie (lichte balseming), afscheidsbloemen, rouw en rouwverwerking, een steenhouwerij, bijzonder rouwvervoer, uitvaartbenodigdheden en persoonlijk gemaakte uitvaartkisten.

Hospice Vianen, het dierencrematorium uit IJsselstein, Lichtjes in de Duisternis en Memento zijn ook met een kraam aanwezig. 
 
Rondleiding over begraafplaats
Medewerkers van de gemeente Vijfheerenlanden geven een rondleiding over de Algemene Begraafplaats Vianen waarbij een grafkelder geopend zal zijn. 

Kinderen welkom
Omdat iedereen in het leven, jong of oud, ooit een keer geconfronteerd wordt met de dood, van bijvoorbeeld een familielid, een vriendje, vriendinnetje of een huisdier, wordt hier ook bij stil gestaan. Met Geja en Mirjam kunnen de kinderen knutselen, tekenen of een vlinder beschilderen. Verder is er Live muziek, koffie/ thee met cake en een rondleiding in het Uitvaarthuis.  

Amber, Désirée, Machteld, Marlice en Martin heten bezoekers graag welkom op zaterdag 12 oktober van 14:00 tot 17:00 uur in Uitvaarthuis Vianen Sparrendreef 8. 
 

Marjo van Andel
Eindredacteur Het Kontakt Leerdam en Vianen
Volg @MarjovAndel op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }