Nieuwe zaal DOS officieel geopend

  •   334 keer gelezen

VIANEN •  Onder toeziend oog van vele belangstellenden werd zaterdag de nieuwe zaal van gymnastiekvereniging DOS Vianen officieel in gebruik genomen.

In een feestelijk versierde gymzaal aan 't Zwanengat sprak voorzitter Jeff van Snippenberg de aanwezigen toe en blikte kort terug op honderd jaar DOS. In aansluiting hierop werd door Marcel Verweij, voormalig wethouder van Sport van de gemeente Vianen, en Tirtsa Kamstra, de huidige wethouder van Sport van de gemeente Vijfheerenlanden de onthulling verricht van de nieuwe zaal,  waarna een luid applaus klonk.

Vervolgens stonden twintig turnsters uit de A- en B-selectie klaar om het publiek te vermaken met oefeningen op sprong, brug en vloer. Hiermee was de opening een feit en kon het feest los barsten.

Eerder op de dag vierde de 100-jarige gymnastiekvereniging haar eeuwfeest met een gezellige (familie)zeskamp en een receptie waar afgevaardigden van de gemeente en de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie), oud-leden, voormalig bestuursleden en andere betrokkenen persoonlijk de felicitaties kwamen overbrengen.
 

Marjo van Andel
Eindredacteur Het Kontakt Leerdam en Vianen
Volg @MarjovAndel op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }