Nieuw seizoen voor Bevers Scouting Batenstein Vianen

  •   151 keer gelezen

VIANEN • De Bevers van Scouting Batenstein starten zaterdag 14 september hun nieuwe seizoen met een Open Opkomst voor alle kinderen tussen de 5 en 7 jaar oud. De opkomst duurt van 10:00 tot 12:00 uur en wordt gehouden op het clubgebouw aan de Beukenlaan in Vianen, naast IJsbaan de Bosbaan.

De Bevers zijn de jongste leden van de scoutingfamilie én bij Batenstein. In september 2018 is scouting Batenstein gestart met deze groep voor kinderen tussen de 5 en 7 jaar oud. De kinderen komen wekelijks op zaterdag vanaf 10:00 uur bij elkaar.

Het eerste seizoen is succesvol verlopen voor de Bevers, er werden maar liefst twaalf nieuwe leden verwelkomd. Samen is er gespeeld, gezongen en gedanst. Ook werd een bezoek aan het museum gebracht en natuurlijk was er een weekendje kamp. De groep is schatten wezen zoeken bij de Lek en de kinderen kregen EHBO les. In het nieuwe seizoen wordt natuurlijk met deze activiteiten doorgegaan.

Kinderen tussen de 5 en 7 jaar die gek zijn op knutselen, nieuwe dingen willen leren, lekker (buiten) willen spelen en elke week samen iets leuks willen doen zijn van harte welkom tijdens de Open Opkomst van de Bevers van Scouting Batenstein. Meer weten of meedoen? Neem dan contact op met Janneke Kluit bevers@batenstein.nl.

Marjo van Andel
Eindredacteur Het Kontakt Leerdam en Vianen
Volg @MarjovAndel op twitter >
Elke donderdag het Vianen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }