Foto: Aangeleverd

Nieuwe sponsoren voor Vrijstad Vianen Loop

  •   224 keer gelezen

VIANEN • De Andus Groep en De Notarissen verbinden hun naam aan het Vrijstad Vianen Loop. Met de steun van de nieuwe sponsoren zet de organiserende stichting zich in om meer mensen in beweging te krijgen, nu ook met extra aandacht voor gehandicapte sporters.

De Andus Group verbindt zich voor de komende drie jaar als hoofdsponsor aan de Vrijstad Vianen Loop. Het bedrijf, gevestigd aan de Voorstraat 56, is een holdingmaatschappij van industriële ondernemingen. Zij steunen het doel van de stichting om meer mensen in beweging te krijgen. Directeur Wiebe van den Elshout: "Beweging is belangrijk voor iedereen en daarnaast tonen wij graag onze betrokkenheid bij Vianen."

Buitensporten voor gehandicapten
De Stichting is momenteel bezig met een project om buitensporten voor mensen met een beperking mogelijk te maken. Een doelgroep die nog te weinig aandacht krijgt, vindt de Stichting. De opbrengsten van de businessrun gaan volledig naar dit nieuwe project. Bedrijven die deelnamen aan de Businessrun weten dus direct welk goed ze steunen.

En de business run heeft ook een nieuwe sponsor: De Notarissen. Notaris Geertje Dantuma: "Meerdere collega's, hun kinderen en overige familieleden hebben vanaf het eerste moment meegedaan met de VVL. Goed om met elkaar in beweging te komen en sportieve prestaties neer te zetten. Om de organisatie mede mogelijk te maken dragen wij graag ons steentje bij. En natuurlijk doen wij weer met een grote groep mee."

De Vrijstad Vianen Loop vindt plaats op 5 april 2020. Meer informatie: info@vrijstadvianenloop.nl

Dick Aanen
Redacteur van Het Kontakt editie Leerdam en Het Kontakt editie Vianen.
Volg @DickAanen op twitter >
Elke donderdag het Vianen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }