Aviko Buurttafel zorgt voor een avond vol gezelligheid in Amaliastein

  •   646 keer gelezen

VIANEN • Bewoners van de wijk Amaliastein in Vianen werden woensdagavond getrakteerd op een bijzonder etentje: bewoonster Alexandra won namelijk een Aviko Buurttafel en zette haar buurtbewoners in het zonnetje met een heerlijke avond vol gezelligheid. 

De Buurttafel is een initiatief van Aviko, dat met de campagne mensen samen wil brengen door de liefde voor eten met elkaar te delen.

Op een speciale website kunnen deelnemers laten weten waarom hun straat de leukste straat van Nederland is en zo kans maken op een van de veertig Aviko Buurttafels.

Amaliastein in Vianen viel in de prijzen en dus reed de Aviko Foodtruck daar woensdagavond de straat in.

Bewoonster Alexandra wil graag de buurt meer met elkaar verbinden en vond de Aviko Buurttafel daar een prachtige eerste stap voor. Ze woont sinds 1,5 jaar in de straat en heeft dankzij de hond al heel wat sociale contacten opgedaan, maar ze kent de mensen zonder hond minder goed. Ze vindt het belangrijk voor een buurt om een sociaal netwerk te hebben. Vijftig buurtbewoners namen plaats aan de kleurrijk gedekte tafels voor een avond vol plezier en goede gesprekken; dit alles onder het genot van de lekkerste gerechten die ter plekke door de koks werden bereid. 

Janneke Kok
Redactiecoördinator van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Vianen
Volg @JannekeKok op twitter >
Elke donderdag het Vianen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }