Foto: Aangeleverd

Groep 8 obs Tijl Uilenspiegel neemt afscheid in stijl

  •   393 keer gelezen

VIANEN • Leerlingen van groep 8 van de openbare basisschool Tijl Uilenspiegel in Vianen hebben maandag officieel afscheid genomen van de basisschool.

Feestelijk gekleed proostten ze in restaurant 'Kees' in Houten op een mooi jaar en een mooie toekomst. De leerlingen mochten ook een kijkje nemen in de keuken van het restaurant en kregen daarbij uitleg. "Dat was niet alleen leuk maar ook nog leerzaam", zegt groepsleerkracht Waaske Terbeek. Daarna genoten ze van een heerlijke zelf samengestelde pizza.

Weer terug op school werden de leerlingen door hun familie als filmsterren onthaald op de rode loper bij de 'wall of fame'. Er werden natuurlijk veel foto's gemaakt. Aansluitend genoten de leerlingen van het door ouders verzorgde toetjesbuffet en van de première van de gemaakte eindfilm: 'Lost in a game', waarin de leerlingen zelf de hoofdrollen speelden. Als afsluiting van deze avond werd elke leerling in het zonnetje gezet met een persoonlijk afscheidswoord.

Dinsdag hebben de groep 8 leerlingen definitief afscheid genomen. Al klimmend over een parcours het schoolplein af,  werden zij door alle leerlingen van de school toegezongen en uitgezwaaid.

Dick Aanen
Redacteur van Het Kontakt editie Leerdam en Het Kontakt editie Vianen.
Volg @DickAanen op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }