Westcon gaat als bedrijfsuitje op pad met De Zonnebloem

  •   767 keer gelezen

VIANEN • Het Houtense bedrijf Westcon besloot onlangs een bedrijfsuitje te regelen via De Zonnebloem. Tien De Zonnebloem-gasten van afdeling Vianen werden meegenomen door tien werknemers van het bedrijf. Ook gingen er drie vrijwilligers mee. 

Bij De Zonnebloem is het mogelijk om een origineel bedrijfsuitje te plannen. Bedrijven hebben de vrijheid om zelf het aantal personen op te geven, ook kunnen ze zelf een datum aangeven en meebeslissen over de locatie. 

Westcon is een distributeur in ICT oplossingen en heeft het kantoor in Houten. De werknemers komen uit meerdere hoeken van het land, daarom was het handig om iets te doen in de omgeving van Houten.  

Er werd besloten om met tien collega's en tien gasten van De Zonnebloem een middag naar het dierenpark in Amersfoort te gaan. Er gingen ook drie vrijwilligers van De Zonnebloem mee. Volgens Westcon was het uitje een succes. Het weer zat. "Dus bij aankomst hadden we al tien vrolijke collega's en snel na onze aankomst ook tien lachende De Zonnebloem deelnemers." 
Alle deelnemers waren uitgenodigd via de Zonnebloem afdeling Vianen. Enkele gasten bleken elkaar al te kennen, maar voor sommigen was de groep nieuw. 

Alle tien de deelnemers wonen nog zelfstandig, maar komen doordat ze moeilijk kunnen lopen of weinig familie in de buurt hebben, weinig buiten of spreken weinig mensen. "Een praatje maken of een uurtje de deur uit is voor ons zo vanzelfsprekend maar na een middag als deze blijkt maar weer dat dat niet voor iedereen geldt."  
 

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }