Drukte van belang bij heropening Aldi in Vianen

  •   2712 keer gelezen
Foto: aangeleverd

VIANEN • De eerste Aldi-klanten stonden vrijdag al om 07:30 uur voor de deur om de feestelijke heropening van de supermarkt aan de Vijfheerenlanden in Vianen mee te maken. De officiële opening van de winkel werd gedaan door de filiaalleider Johan Hegeman.

Er was ook iets te winnen voor de eerste klanten: binnen drie uur krasten vierhonderd klanten prijzen als tablets, bewakingscamera's tot de hoofdprijs van 250 euro. Deze werd gewonnen door mevrouw J. den Hartog uit Vianen: "Wat fijn zo'n prijs. Ik sta er nog van te trillen!", aldus de blije winnares.

"Wat een mooie openingsdag! We hebben er met z'n allen heel hard voor gewerkt de afgelopen week. Het is dan ook ontzettend leuk om vele blije klanten te zien en positieve reacties te horen. Daar doe je het tenslotte voor", aldus de trotse filiaalleider Johan Hegeman.

De foodtruck die op de parkeerplaats stond werd veelvuldig bezocht. Daar werden verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis konden proeven.

Het pand in Vianen is een energiezuinig pand, zo vindt bijvoorbeeld de koeling in het pand plaats met het natuurlijk koudemiddel CO2 in plaats van schadelijke koudemiddelen. Ook is alle verlichting in het pand met led. Bij de verbouwing worden regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken. Papier en folie worden 100 procent gerecycled.

De vernieuwde winkel aan Vijfheerenlanden 545-554 beschikt over 100 parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur.

Janneke Kok, Janneke Kok,
Elke donderdag het Vianen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }