Foto: Aangeleverd

Landelijk turnevenement in Vianen

  •   416 keer gelezen

VIANEN • Op 18 en 19 mei a.s. vindt het bondskampioenschap 3e divisie turnen dames plaats in Sportcentrum Helsdingen te Vianen.

De Landelijke Technische Commissie Turnen Dames van de KNGU organiseert in samenwerking met Gymnastiekvereniging DOS Vianen deze finale. Een groots evenement waarbij turnen op hoog niveau centraal staat en mede mogelijk gemaakt wordt door vele vrijwilligers en sponsoren. De Viaanse vereniging viert dit jaar het 100-jarig jubileum en een paar jaar geleden zijn de plannen al gesmeed om in het jubileumjaar deze finale naar Vianen te halen. Twee jaar terug kon men al sfeer proeven tijdens de kwartfinale waarbij DOS als gastvereniging optrad.

Vanuit het hele land zullen circa 350 turnsters met publiek naar Vianen afreizen om in verschillende leeftijdscategorieën hun wedstrijd te turnen.
Op zaterdag 18 mei zijn de finales 3e divisie en op zondag de kwalificaties eredivisie en toestelfinales 3e divisie. Of er namens DOS turnsters in actie komen tijdens deze finale is nu nog niet bekend. Een week voorafgaand aan het finaleweekend hebben elf turnsters nog de mogelijkheid zich hiervoor te kwalificeren.

Entree
De entreeprijs op zaterdag en zondag voor de finales bedraagt 4 euro (t/m 12 jaar) en 8 euro (vanaf 13 jaar) pér persoon. Een combiticket voor zaterdag en zondag kost 6 euro voor kinderen t/m 12 jaar en 12 euro voor personen vanaf 13 jaar.

Het programma met aanvangstijden is te zien op http://www.dosvianen.nl.

Dick Aanen
Redacteur van Het Kontakt editie Leerdam en Het Kontakt editie Vianen.
Volg @DickAanen op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }