• Roelina Schouten verleent ook haar medewerking aan het kerstconcert in Everdingen.
• Roelina Schouten verleent ook haar medewerking aan het kerstconcert in Everdingen. (Foto: aangeleverd)

Weer kerstconcert in Everdingen

  •   355 keer gelezen

EVERDINGEN • In de Petrus- en Pauluskerk in Everdingen vindt vrijdag 21 december weer het jaarlijkse kerstconcert plaats.

Het stemmige geluid van mannenkoor Deo Datus uit IJsselstein, met dirigent Jelte Veenhoven en pianiste Elice de Gier, wordt deze avond afgewisseld met het heldere stemgeluid van sopraan Linda Vink en sprankelend harpspel van Roelina Schouten. Ook het groot gemengd koor Da Capo uit Gorinchem en vocaal ensemble Non Solus uit Leerdam werken aan de avond mee. Deze beide koren staan onder leiding van Marilou Krouwel en worden begeleid door pianist Gregory Wammes. Verdere muzikale medewerking komt van begeleidingsensemble Noël.

Het jaarlijkse kerstconcert in Everdingen heeft inmiddels een grote bekendheid gekregen in de regio en ver daarbuiten en ook dit jaar hoopt de organisatie weer veel mensen te verblijden met stemmige kerstmuziek. De presentatie wordt verzorgd door Elita Zoer. Kaarten kosten 7,50 euro en zijn al te reserveren via concerteverdingen@gmail.com of telefonisch bij T van Putten via 06-11438486.

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }