Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Politie zoekt getuigen van autobranden Franciscushof Vianen

112 407 keer gelezen

VIANEN • In de nacht van maandag 28 op dinsdag 29 september zijn twee auto's aan het Franciscushof in Vianen in vlammen opgegaan.

De politie heeft sterke aanwijzingen dat het om brandstichting gaat en is op zoek naar getuigen.

De politie vraagt dan ook aan mensen die die nacht of op maandagavond iets bijzonders gezien hebben in de wijk, zoals personen die vreemd gedrag vertoonden op straat of er niet thuis leken te horen, dat te laten weten via 0900-8844.

Als er mensen zijn die mogelijk camerabeelden hebben gemaakt in de omgeving van de betreffende locatie, waar wellicht iets op kan staan, wordt gevraag dat ook te melden. 

Wie liever anoniem blijft, kan contact opnemen met de politie via 0800-7000.






Dit bericht bekijken op Instagram









Getuigenoproep Vianen In de nacht van maandag 28 op dinsdag 29 september 2020 zijn twee auto's aan het Franciscushof in Vianen in vlammen opgegaan. Wij hebben sterke aanwijzingen dat het om brandstichting gaat en zijn op zoek naar getuigen. Heeft u die nacht of op maandagavond iets bijzonders gezien in de wijk zoals personen die vreemd gedrag vertoonden op straat of er niet thuis leken te horen? Laat het ons dan weten via 0900-8844. Heeft u mogelijk camerabeelden gemaakt in de omgeving van de betreffende locatie waar iets op kan staan? Ook dan horen we dit graag van u. Belt u liever anoniem? Meld dan via 0800-7000. Bovenstaande foto's zijn gemaakt door @danimastwijkfotografie en met toestemming geplaatst. #politieVianen #Vianen #vijfheerenlanden #hagestein #hoefenhaag #everdingen #zijderveld #lekpoort #btlekpoort #politie #politiewerk #wijkagent #wijkagenten #samenveilig #autobrand #brand #brandstichting

Een bericht gedeeld door  Wijkagenten Vianen (@wijkagentenvianen) op

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden