• Op de plek van de kapsalon van de neergeschoten Willeke werden donderdagavond en vrijdagmorgen bloemen, kaarten en andere attenties neergelegd.
• Op de plek van de kapsalon van de neergeschoten Willeke werden donderdagavond en vrijdagmorgen bloemen, kaarten en andere attenties neergelegd. (Foto: Peter Verbeek)
update

Gezinsdrama in Everdingen: twee doden door schietincident

  •   8115 keer gelezen   112

EVERDINGEN • Bij het schietincident van donderdagmiddag in een woning aan de Prins Bernhardstraat in Everdingen zijn twee dodelijke slachtoffers gevallen. Een 43-jarige man bracht vermoedelijk zijn 40-jarige vrouw om het leven en daarna zichzelf.

De 43-jarige man was werkzaam bij de Landelijke Eenheid van de politie. Er zijn sterke aanwijzingen dat hij eerst de vrouw om het leven heeft gebracht en daarna zelfmoord heeft gepleegd. Hij overleed onderweg naar het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

De Rijksrecherche stelt een onderzoek in. Het onderzoek moet uitwijzen wat er precies gebeurd is.

Bij een kapperzaak aan de Voorstraat in Vianen, waar de vrouw werkte, zijn inmiddels bloemen gelegd en brandt een kaars.
 


De woning in Everdingen werd vanaf rond het middaguur in de gaten gehouden door een zwaarbewapend politieteam, dat later de woning binnendrong.

De omgeving van de woning is afgezet.

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }